• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Jericho
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

filazaf

Jericho był tak zły już na początku.
Ale gdy dałem mu Pancerz Wspomagany Wygnańców...
To go wniebowzięło xD

[Obrazek: Jericho.jpg]
Dobre, tylko czemu w dziale random encounters, a nie w śmiesznych screenach?
Przy jakiej to jest lokalizacji ? bo mi tak szpona śmierci wybijało w kosmos Big Grin

filazaf

a gdzieś na rubieżach biegałem
bez obrazy ale clover niewolnica jest tak samo Bojowa jak jericho ale uzywa takie słowa"kochanie,skarbie itp"
@Terthin: Ale Jericho to twardziel i tyle Big Grin
@Topic: Tak to fajnie sformułowałeś, że przez minutę ze śmiechu nie mogłem Big Grin
(17.05.2009 20:51)Macio9696 napisał(a): [ -> ]@Terthin: Ale Jericho to twardziel i tyle Big Grin
@Topic: Tak to fajnie sformułowałeś, że przez minutę ze śmiechu nie mogłem Big Grin
@Terthin: A co to ma przepraszam do tematu? Odkopałeś go tylko po to żeby napisać nie na temat...? No przepraszam ...
@Maciuś (Tongue): Ale babka jak babka - jest bardziej zwinna, pewnie więcej ma Szczęścia i lepiej bronią lekką się posługuje Wink
chodzi mi ze Clova nie przeklina tak jak Jericho ale za to jest bardzo wierna i mozliwe tak samo bojowa jak Jericho Smile

filazaf

ja tam gram babką więc potrzebuje nocnego bolca
Wiec moja hero chodzi z alfonsem, bo lubi starszych menów
Hr ja lubie Jericho... Najfajniej jest kiedy w mieście coś tam pieprzy ze sobą dwóch mieszkańców... stoje se a tu Słysze głos jericha "Masz zamiar ku*** narozrabiać Hemm? To lepiej stąd wyku****" XD
Stron: 1 2
Przekierowanie