• Fallout 3 Forum • Fallout 4 New Vegas, Fallout 3, Fallout 2, Fallout 1

Pełna wersja: Jakich błędów nie popełnią twórcy F3 przy tworzeniu 4-ki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Cytat:As part of an e-mail interview with “Fallout 3″ executive producer Todd Howard, we asked him what he’s learned from making “Fallout 3″ that will carry into “Fallout 4.” His answer was short, sweet and told us nothing.

“Greatest lesson? Don’t let the game end, and don’t have a level cap,” said Howard.

źródło: http://nma-fallout.com/

Wow, no nieźle! To już krok naprzód. <ściana>
jeśli uważa, że to były najważniejsze i największe błędy to jest łupi jak but i niech się weźmie za inne gry.
Luke czy ty aby na pewno przeczytałeś ten tekst ze zrozumieniem ? :>
przeczytałem, ale moim zdaniem ograniczenie levelu i niemożność gry po zakończeniu nie były tak ważne jak zbyt mało questów w głównej fabule czy zdupcony Operation Anchorage...
Tia pewnie skupią sie na tym czego chcą uniknąć a zapomną o reszcie Undecided Po kiego grzyba brać się za następną produkcję ? Lepiej niech wypuszczą coś co by tą poprawiło Smile Byle by nie droższe niż 50zł Tongue
Arkanum nie nie nie Tongue tak jest nieekonomicznie (dla nich) trzeba łupic biednego gracza ile wlezie - patrz EA ze swoją serią NFS Tongue (chociaż undercover nawet im się udał Big Grin)

Eazy

Undercover to najgłupsza gra tego roku. :/
Cytat:“Greatest lesson? Don’t let the game end, and don’t have a level cap,” said Howard.

Jednak coś zrozumieliSmile i to mi się podoba, powinno jeszcze być - and more more! MORE!! guns and other goods!Smile
No nie wiem czy tak powinno być. Po Oblivionie zrozumieli (tylko), że gracze nie lubią level scalingu. Wnioskując F4 będzie taki sam tylko bez końca gry i bez ograniczenia na level.
Czepiacie się. Policzył ktoś wszystkie questy? Bierzecie pod uwagę to, jak wiele przedmiotów można podnieść i użyć? Dostaliśmy naprawdę mocno rozbudowany świat, który w grach fpp odwzorowuje się najtrudniej. Omijając blokadę leveli, moja postać ma 27 poziom (komenda z konsoli) i dopiero skończyłem questa "The waters of life". Nigdzie się nie spieszę wiedząc, że gra się skończy wraz z ostatnim questem. Po prostu łażę po pustkowiach i za nic nie biorę perka Odkrywca - frajda absolutna.

Co do małej ilości broni to nawet zgoda - F2 to był pod tym względem szał, można było pobawić się w kolekcjonera. Fajnie by było, gdyby pojawiło się więcej wariacji na temat współczesnej broni. Wiem, że świat Fallout nawiązuje do roku 1950 i ówczesnej wizji przyszłości, ale nie obraziłbym się za falloutową interpretację MP5, AUG czy chociażby rodziny broni M16.

Sporo jest do zrobienia, ale teraz to już pogoń za ideałem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Przekierowanie