• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Jak zdobyć Pancerz Wspomagany na początku
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Otóż Pancerz Wspomagany, a dokładniej Wygnańców można zdobyć bardzo wcześnie. Potrzebne są do tego Nauki Ścisłe na 50. W Forcie Independence jest Obrońca Anne Morgan i wieżyczka. Są też schody, któe prowadzą do piwnicy fortu. Znajduje się też tam Terminal sterowania wieżyczkami. Włamujemy się do terminala i usuwamy dane bojowe. I tak oto wieżyczka zaczyna walić w Obrońcę. Jeśli chcecie mieć większą szanse na sukces, załatwcie sobie jakąmś spluwę, co ma dmg około 30 (np. strzelba bojowa) i poślijcie jedną serie w nią, a potem schowajcie broń. Wtedy szansa, że wieżyczka zabije obrońcę wzroście. I tak oto możemy się cieszyć pancerzem wspomaganym i karabinem laserowym. Można później to sprzedać, trochę grosza się uzbiera.

Eazy

Po co komu na początek pancerz wspomagany?
zgadzam sie z wypowiedzia F3VATS ponad to zeby zdobyc PA wystarczy isc do biblioteki kolo cytadeli tam gdzie sie sprzedaje przedwojenne ksiazki i tam na ktoryms z poziomów tej bibl. walcza kolesie z cytadeli z bandytami i jezeli im nie pomozemy to gina i w taki sposób ja miałem cos kolo 3-4 PA na poczatku ale co z tego jak nie mogłem ich nosic

Eazy

Ale znalazłem pliczek, który umożliwia noszenie power armora bez perka - http://www.speedyshare.com/181145978.html
na końcu mojego posta jest napisane że można sprzedać te przedmioty

Eazy

I tak to się nie opłaca.
Nie ma sensu tyle się męczyć po to żeby sprzedać taki pancerz Undecided Potem trzeba to przeniesć Tongue
dokładnie a na pierwszych lvl nasza pojemnosc plecaka nie jest zbyt duża
I jak przejdziesz OA na poczatku gry to puznije juz nie potrzeby ci zaden mod zeby nosic PA

Eazy

Albo SetPCanUsePowerArmor 1.
no chyba ze na samym początku przejdziesz OA to juz nie musisz latac i sie prosic tych z cytadeli
Stron: 1 2 3
Przekierowanie