Nie denerwuje was ogólny brak pojazdów ? oczywiście takich dostępnych dla bohatera. Przecież miło by było sobie polatać, pojeżdzić porozgniatać (czołgiem

). W poprzednich częściach (np.FT) pojazdy były i dawały duży plus. Wyobrażcie sobie, że jedziecie podniszczonym motorem albo czymś jak łazik po pustkowiach. Po prostu moc !
Okej, mi brak pojazdów nie przeszkadza ale jestem pewien, że innym się to przyda .
Dobry mod, też go używałem i polecam

Przydałoby się tego typu dyskusje wrzucać do jednego działu, jak np mody, nie?
Przydałoby się

przenieś wątek

- sorki za offa

Gdzie np.? mody do modów, tematy do tematów i no problem, nie?
Tylko o co chodzi dokladnie z tym modem ???
Nalalem zupy do baku juz przerobionej, naciskam enter na samochodzie i nic sie nie dzieje, kamera stoi w miejscu i nic nemoge zrobic, o co chodzi
(04.02.2009 12:50)Paladyn Richec napisał(a): [ -> ]W poprzednich częściach (np.FT)
Od kiedy FT jest więcej niż jedną częścią?
w fallout 2 mozna bylo naprawic sobie fure i śmigać po pustkowiach ... ehh .. fajnie byloby ujrzec te podroze z widoku w fallout 3, slyszec ryk przerdzewiałego tłumika ... ktos moglby zrobic porzadnego moda, gdzie musielibysmy dbac o samochod, szukac jakis czesaci kiedy sie popsuje itp, no i widok konkretny zza kierowcy, jakis wisiorek bujajacy sie na lusterku wstecznym od nierownosci terenu ...
Na youtube "niesatety" widzialem filmik z moda, gdzie niby podrozujemy na motocyklu, tragedia, ale to co opisalem wyzej moze ktos kiedys zrobi i urzeczywistni moje marzenie jesli chodzi o mody