• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Postać na start!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Piszmy tu porady dla "beginnerów" żeby mogli łatwiej zacząć. Jaką stworzyć postać ? Kobieta czy mężczyzna czy ma to znaczenie ? Jakie wybrać umiejęności ? No czyli ogólnie porady, dla "beginów".

Eazy

Siła: 2/4 (BH i perk za misję z mrówkami)
Percepcja: 9/10 (BH)
Wytrzymałość: 6/9/10 (3 IT i BH)
Charyzma: 1/4/6 (3 IT, BH i... kondom z moda xD)
Inteligencja: 9/10 (BH)
Zręczność: 9/10 (BH)
Szczęście: 4/9/10 (4 IT, BH i szczęśliwa bila)

Umiejętności: broń lekka, retoryka i naprawa.
Nieżle ale to jeszcze zależy czy jest się mózgowcem czy kim... czyli twierdzisz, że najlepiej inwestować w inteligencje i zręczność, powiedz czy to pomaga w grze, czy po prostu ty tak grałeś ?
(07.02.2009 20:27)Paladyn Richec napisał(a): [ -> ]twierdzisz, że najlepiej inwestować w inteligencje
En - tel - ji -gencjia? Co to być?
Tak, ta wypowiedź ma na celu zasugerowanie, ze znacznie bardziej opłaca się stworzyć mięśniaka, który nie pogada ale kosi wszystko niż mózgowca, który pogada ale zwykle jest koszony.
No tak, ale od czego jest "szał kujona" ? Wiesz tak naprawdę jeśli masz odpowiednie perki o taki mózgowiec może cię zaskoczyć.

Eazy

Ale to JEST paker. Ja z podobnymi skillami wymiatam na końcu z karabinkami a wszystko mi noszą pomocnicy. Smile
czyli jeden koles i ...pies, nie ?

Eazy

Jeśli to miał być żart to nie jest śmieszny. Mam 4 pomocników bo mam moda.
Wyobraz sobie ze niewszyscy maja tego moda.

Eazy

Dałem linka na innym temacie i wszyscy co są tu zarejestrowani chyba mają dostęp na nexusa.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie