• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Pomysly/Prozby/I inne zwiazane z Moddingiem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Dobra. Stworzylem ten temat byscie mi nie zasmiecali dzialu. Mozecie tu prosic oraz dawac pomysly dotyczace modow do fallota 3 oraz G.E.C.K

Ps. Nie pozwalam jednak na lamanie regulaminu forum.

Pozdrawiam Eliasz93

(Temat pisany na szkolnym komputerze. Nie czepiac sie bledow)
ok to moja "PROŚBA" mam nadzieje że to nie trudne , dodac kombinezon Krypty 13 xD Zasuwanie przez pustkowia z 13 na plecach to jest to Big Grin
może mod że poprzez konsole mogło by się wydawać rozkazy jednostkom niezależnym np. żeby Charon poszedł Szpona Śmierci zabić i przyniósł mi jego głowę, że Szeryf ma zabić kogoś itp.
A moze ktoś potrafi spolścić najfajniejsze mody ?Smile
Np. fajnie byloby mniec ten mega pack z nowymi perkami po polsku.
"spolścic" łatwo można ale trzeba znac anglika , a jak nie to zostaje ślęczenie nad słownikiem hehehe
(14.02.2009 17:10)pantego napisał(a): [ -> ]A moze ktoś potrafi spolścić najfajniejsze mody ?Smile [...]
Wiesz spolszczenie to nie taki problem Tongue Ale komu chce się siedzieć nad słownikiem Smile Spolszcz co chcesz i daj osobie która to wrzuci do gry. To będzie uczciwy układ Cool
Dobra, w końcu to jest temat do pomocy, to proszę o pomoc.
Gdzie wypakować mody na tekstury? Żeby działały?
Do katalogu "Data/textures". Odpalasz, o ile nie masz - ArchiveInvalidation Invalidated!.exe, aktywujesz i grasz.
To znaczy tak - ArchiveInvalidation Invalidated!.exe mam już wypakowane w katalogu Data. Trzeba to oddzielnie wypakować do katalogu Textures, czy jak w Data będzie ten plik to wystarczy? Wypakuję do Textures, i co dalej? Tongue Wystarczy że to zrobię i już mogę wypakowywać wszystkie mody do Data mając pewność że będą działały w 100%?
Katalog "Data" ma kilka podkatalogów - min. "Textures". Moduły z teksturami z reguły są spakowane wg odpowiedniej ścieżki, więc wystarczy wrzucić odpowiedni katalog do odpowiedniego w Data i tyle. Jeśli masz już uruchomiony (tzn. aktywowany) EXEk, to nic więcej nie musisz robić, jeśli tylko "wrzucony" to aktywuj go. Przy dodawianiu nowych textur zachowaj jednak żelazną zasadę - nie nadpisuj istniejących (np. tych, które dodaje mój moduł). To samo dotyczy ew. innych plików, które czasem w takich modułach mogą się znajdować, np. dodatkowych plików obiektów (*.nif)
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Przekierowanie