Witam
Wprowadzamy taka zasadę. Userzy, którzy zarejestrują się na forum i w czasie tygodnie nie dokonają aktywacji konta, będą usuwani.
Pozdrawiam
Dobry pomysł, nie będzie śmietnika. Można zrobić jeszcze, że userzy, którzy nic nie napisali przez np. miesiąc też będą kasowani ]:->
(05.11.2008 17:06)KoRn napisał(a): [ -> ]Dobry pomysł, nie będzie śmietnika. Można zrobić jeszcze, że userzy, którzy nic nie napisali przez np. miesiąc też będą kasowani ]:->
Tak właśnie zrobimy

No ja od razu mówię, że w grudniu mnie nie ma prawie cały miech

Popieram. A jak ktos wie, ze go nie bedzie dluzej, to zawsze moze dac znac (ja tez miewam okresy wyjazdowe bez neta).
Cytat:No ja od razu mówię, że w grudniu mnie nie ma prawie cały miech
Cytat:A jak ktos wie, ze go nie bedzie dluzej, to zawsze moze dac znac (ja tez miewam okresy wyjazdowe bez neta).
Bez przesady nie mówię aż o tak szaleńczych wymaganiach co do pisania postów. Wystarczy, że ktoś jeden napisze i można go zostawić. PS. Nie wiem jak jest na tym silniku, ale w niektórych jest tak, że jak wywalisz usera, to automatycznie kasuje jego posty, a przez to traci się spójność wątku.
Chodzi o takich ludzi, którzy założyli sobie konto i przez miesiąc się nie odzywają w ogóle.
ja miałem problem z aktywacja automatyczna konta. Problem tym większy, iż nie będąc zarejestrowanym, ni aktywowanym, nie można dać błagalnego posta nawet na PM. radziłbym również adminom sprawdzić aktualność swoich maili - na mój monit zero odzewu.
dzięki oficjalne za pomoc dla KoRn'a