• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Spaczony humor Fallouta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Ponieważ, jest to dział w, który rzadko daje się jakieś wątki pomyśliałem, że warto zrobić jeden taki gdzie będziemy pisać żarty w kilmacie Fallouta (dam pierwszy bardzo stary i znany, masz promienny uśmiech).(raczej PBoy go ma Big Grin )
Może zupki grzybkowej? Big Grin
o ile dobrze pamiętam to taki temat był i jakoś umarł Tongue
I co ? Zrespawnował się Tongue
(Wattik is respwn) Przychodzi Ghul do lekarza, mierzy mu tętno...
(15.02.2009 22:20)Paladyn Richec napisał(a): [ -> ]Przychodzi Ghul do lekarza, mierzy mu tętno...
Hmmm...
Nie chwytam....
Gdyby chodziło o zwykłe horrorowe ghule, to może i byłaby jakaś pointa, ale falloutowe ghule przecież mają tętno.
;p
No a znasz taki:
Uciekinier z Krypty mówi do ghula: "A teraz rowaleci rękę!"
A na to ghul: "Żyje bez nogi i oka to bez ręki też se dam rade..."
Hehe Nuka cola + abraxo= boom. (Masz racje z tym ghulem, chyba się nie zastanowiłem (choć czy ja wiem ? Mierzyłeś tym ghulą tentno ? może radsy trzymają ich przy (nie)życiu.) więc sry).
(21.02.2009 21:32)Paladyn Richec napisał(a): [ -> ](Masz racje z tym ghulem, chyba się nie zastanowiłem (choć czy ja wiem ? Mierzyłeś tym ghulą tentno ? może radsy trzymają ich przy (nie)życiu.) więc sry).
Spoko spoko, żaden problem Wink
Radsy ghulOM nie szkodzą, i nie są też konieczne do ich egzystencji.
Mogą się bez niego obyć zarówno zwykłe ghule, feral ghule, jak i glowing one's; choc te ostatnie lubią odczuwać promieniowanie, opisując je, jako "przyjemne ciepło". U wszystkich ghuli występują standardowe procesy żywego organizmu (wyjątek - sterylność) wliczając w to oddychanie/krążenie.
U ferali występuje dodatkowo zanik procesów myślowych/szaleństwo objawiające się drastycznie zwiększonym poziom agresji, choć nie wobec zwykłych ghuli! Dowodziłoby to przyczyny takiego stanu rzeczy w egzystencjalnym odrzuceniu tegoż rodzaju.

..Dorian wie; nie włóczy się po łejstlendzie od wczoraj ^^
Ornitolog, Mutolog, Ghulolog, "This is Dorian" a tak serio to nieżle to wykombiniowałeś, (walnij jakiegoś joka pls.) Brat stali stał brodząc w rzece, na przeciwko brodził Supermutant-pytanie:Kto wygra tą bitwe?-odp:Supermutant, brat zdąży zerdzewieć.
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie