Znalazłem ich w: Fort Bannister tzn ten na dole mapy i między Megatoną a Grayditch jest budynek opleciony z jednej strony rurami i nazywa się: Obóz kompanii szpona
Chyba jeszcze jeden obóz był jakoś tak w pobliżu biblioteki w Arlington ale głowy nie dam.
(18.02.2009 17:27)Aalaron napisał(a): [ -> ]Chyba jeszcze jeden obóz był jakoś tak w pobliżu biblioteki w Arlington ale głowy nie dam.
Ale ja dam za to głowę^^
Wychodząc z biblioteki na lewo za budynkiem trafisz na mały watchpoint Tallonów. Jest ich tam raptem z pięciu + Sentry Bot i wieżyczka.
a ja próbowałem z nimi negocjować ale zauważyłem ze za zabijce bandytów miałem dobra reputacje =/ ale to co wazne ich wodza zabiłem

Ja widziałem mocny obóz obok biblioteki w Arlington
Wybierzcie to tej lokacji opcję szybkiej podróży i idźcie do góry a po chwili w prawo,a zresztą po drodze pewnie jeszcze ich spotkacie.
UWAGA!! niektórzy są nieźle uzbrojeni i mają też roboty strażnicze, a dokładnie to jednego xD
To jest to samo co opisał Dorian. Takie to nie fair bo Talony mają Fort Bannister, a Regulatorzy małą zapyziałą chatkę

Ale za to Regulatorzy mają zajebiaszczy prochowiec.

Szkoda tylko że nie dają do niego kapelusza, ale zawsze można stuknąć szeryfa Megatony.

No w sumie wybuchowe spodnie szeryfowi