• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Puszki i "gangsterzy"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dziś zdarzyło mi się spotkać przed Megaton'em paru riderów. Normalka. Potem 5 Giant Scorpion'ów walczących z 5 Deathclaw'ami. Też normalka. Ale w metrze po raz pierwszy kiedy zbierałem pare puszek by naprawić broń pojawiło mi się ze 50 puszek! :O poza tym coś fajnego. Wychodze z metra a tam na ulicy stoją 4 lodówki i każda ma pilot light i vodka. Nie pamiętam gdzie to było ale spróbuje się dowiedzieć.
a mój tata zabił mnie z grubasa Sad
Hmm, ciekawe jak . . . Ojciec nie miałby grubasa, a pozatym w miejscach, gdzie on się pojawia, nie ma wrogów . . .
Cytat: KRieg26:
a mój tata zabił mnie z grubasa Sad

Różne są rodzinki ,ale o takiej patologi jeszcze nie słyszałem żeby ojciec nacierał z grubasa....

A co do tematu wątku :
Ile Veniu masz modów ?????

Pioter

Tata bierze do ręki każdą broń, która jest lepsza od dotychczasowej, więc w sumie to możliwe ... choć to raczej przypadek czysto statystyczny Wink

XERXES

(20.06.2009 21:42)KRieg26 napisał(a): [ -> ]a mój tata zabił mnie z grubasa Sad
Ten na realu czy ten w grze ? Tongue
Po przeczytaniu tego nie moge,jakaś super-patologia....
Przekierowanie