• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Alien Blaster
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Czy ktoś wie gdzie znajduje się rozbite UFO? Bo według ludzi którzy znaleźli alien blastera to jest bardzo dobra broń! Czy to UFO to random encounter? Czy jest tylko w jednym miejscu?
Nie wiem ja znalazłem UFO na północ od pola minowego, jak bylem blisko to wyświetliła mi się informacja o sygnale ze statku. Blaster robi 100 dmg masz tylko 120-140 naboi i nie da sie go naprawić.

W tym miejscu gdzie stoje znalazłem statek.

[Obrazek: beztytuudj5.jpg]
[Obrazek: w447.png]
Czyli kicha Tongue Kolejna zabawka na chwilę Tongue Brak dodatkowej amunicji. A swoją drogą jest jeszcze jedna broń na tą samą amunicję wyczytałem! "Firelance" ale też nie udało mi się jej zdobyć!

Wilk

Dodatkową amunicje można znaleźć w Forcie Independence z odłamu BS
teraz gram zeby zdobyc 20lvl specjalnie dla perka odkrywca ;] bede sie teleportowal do kazdej lokacji jaka wyskoczy ;] i bede pomagal dobrym a zabijal zlych ;]
Teleportować to się nie będziesz ale przynajmniej będziesz wiedział gdzie jest. Ja też dokładnie to samo robię teraz.
Alien Blaster jest faktycznie najlepszy, rozwala wszystko 1 strzałem, i można go naprawiać u rusznikarzy/kupców, ale co z tego skoro w całej grze jest niecałe 300 szt amunicji do niego
mi się udało znaleźć "firelance" Smile szedlem właśnie do fabryki nuka-coli gdy coś piedyknęło z nieba. broń leżała w okolicy i tylko troche nałaziłem się po okolicy zbierając naboje do niej, dobrze, że świecą w nocy Smile
Ja znalazłem amunicję do Alien Balstera w pobliżu Vault 112, w takiej wielkiej dziurze w ziemi, w której leżała amerykańska ciężarówka wojskowa. W nocy łatwiej znaleźć bo amunicja świeci.
nie jestem dokońca przekonany, czy noszenie w plecaku świecącej amunicji to dobry pomysł
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie