• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: "Moc kompa twojego"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Na jakich ustawieniach graliście w Falla? (Ja na własnych, zaliczył bym je gdzieś między max, a średnie).
Moje są maksymalne, bo u mnie nie ma możliwości wybrania innych Big Grin (PS3)
WlasneWink--> idpalone na maxymalnych ale o ile mnie pamiec nie myli antialiasing zmienilem na wyzszy;;))
Ja mam minimalno-srednie na wiecej blaszak nie pozwala Big Grin Planuje kupic nowego ale dopiero po wakacjach wiec na razie musi wystarczyc Smile
Niedawno modernizowałem kompa, więc wszystkie suwaczki do samej góry ^^
oczywiscie ze tylko "ultra" settings.
Ja gram na średnich a kompa ma takiego:
AMD Athlon 3000+
8600 GT
2 GB ramu czy to nie zamało w sumie to powiniennem mieć coś lepszego ale poczekam jeszcze rok i kupie sobie "prawdziwy" sprzęcior.
Wszystko na maxxa Smile Przed OC nie wiem czy było by tak ładnie na pewno na maxxach cięło by trochę ale teraz chodzi jak marzenie Smile
A pamiętacie może jakie rozbrajające hasło można było usłyszeć jak sie ustawiło wszystkie detale na maxa w UT2003 i 2004 czyba też Big Grin
(03.03.2009 14:48)Dziadek napisał(a): [ -> ]A pamiętacie może jakie rozbrajające hasło można było usłyszeć jak sie ustawiło wszystkie detale na maxa w UT2003 i 2004 czyba też Big Grin
No nie zostawiaj nas tak.... powiedz...
Stron: 1 2 3
Przekierowanie