• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Forum-fallout3.net
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na jaką ocenę, widzisz naszę forum?
WspanialeWink na tym forum mozna wszystko znalezc i na kazde pyt uzyskac odpowiedz;]
Bardzo Dobre zebyście nie popadli w samouwielbienie , tyle wystarczy bo mozna i konkretnie porozmawiac i dowiedziec sie czegos ciekawego ogólnie duzy plus za forum Smile
Ankieta mnie zaszokowała troszkę Smile po co zastanawiać się czy zimne piwko w sierpniowe popołudnie jest dobre jak wszyscy wiedzą że tak Smile ale w sumie czasem warto to potwierdzić Smile
Rzygać się chce (nie radzę brać tej odp.) 0 0%
Słabe 0 0%
Kiepskie 0 0%
Może być 1 10.00%
Ok 0 0%
Dobre 0 0%
Spoko* 4 40.00%
Bardzo dobre 2 20.00%
Wow! wspaniałe! 2 20.00%
Najlepsze forum w dziejach!!!
Tylko dlaczego tyle tu możliwości odpowiedzi? Moim 5 punktów by starczyło. Słabe i Kiepskie to to samo. Może być, OK,Dobre, Spoko też się mieści w jednej kategorii. WOW i najlepsze też.
Najlepsze forum w dziejach! Big Grin
Cytat:Wspaniale na tym forum mozna wszystko znalezc i na kazde pyt uzyskac odpowiedz;]

waham się co do wyboru odpowiedzi mam ochotę zaznaczyć pierwszą - rzygać się chce a odpowiedzią "może być"

dlaczego? - owszem można się kilku rzeczy dowiedzieć ale jeśli chodzi o jaie kolwiek prośby o pomoc - ciężko uzyskać odpowiedź

dracon2002

Bardzo dobre forum. Można znaleźć dużo informacji o Fallout'ach, a jak nie ma to zapytać o nie.
Ja wybrałem spoko bo
1.Mały ruch coś ostatnio
2.Coraz więcej nobów !!!
Przekierowanie