• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: All Items Room
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Mam nadzieję że ten kod komuś pomoże Smile
Kod na pomieszczenie z wszystkimi występującymi w grze zbrojami, broniami, stymulantami itd.
Oto instrukcja:
Otwieramy konsolę tyldą i wpisujemy player.coc testqaitems Powinno zadziałać. Jest tam też pewien zielonowłosy Śpiący Człowiek, z którym (po zapisie, bo metod jest mnóstwo) można się nieźle pobawić Wink Wpisujemy w konsoli tgm który daje nieśmiertelność i nielimitowaną amunicję i punkty akcji. Ja wyjąłem z jednej skrzynki Experimental MIRVA, i zabawa się ciągnęła w nieskończoność Wink
Ps. Aaaaa, tak. Jeszcze jedna wiadomość dzieciaki(xD)! Na razie nie mam zielonego pojęcia jak stamtąd wyjść Tongue Dajcie znać jak na coś wpadniecie Big Grin
Ps. 2 Mam nadzieję że nie zaspamowałem was zbytnio...
no niezle ale masz racje z tym wyjsciem...XD
No cholera wiem właśnie...musi być jakieś wyjście..mapą w PB nie da się, nawet nie da się kodem tcl to ja już nie wiem jak :/ A wpisałem ten kod po to żeby załatwić se figurkę Broni Elektrycznej bo Raven Rock wyleciało mi w powietrze Big Grin
Ale przynajmniej mam autosave'a przed wejściem do tego pomieszczenia Smile
Ps. Może ktoś wymyślił jak wyjść stamtąd? xD
Ale trzeba te wszystkie skrzynki pootwierać i włamać się do terminali i podejrzewam, że zielonowłosy jegomość może przemówi, ale będzie się dało wyjść jakimś kodem albo wcale Tongue
Heh, coś tam znalazłem ale w sumie to chyba nie jest rozwiązanie naszego problemu z wyjściem Huh No, zobaczy się...
Oto kody
TestQAItems
TestQANavMesh
TestQANavMeshSmall
WarehouseBathrooms
WarehouseRobots
[wszystkie roboty chybaBig Grin)
WarehouseRuins
Oto dostępne kody na chyba wszystkie tajne pomieszczenia w grze. Wygląda to tak o ile się nie mylę:
player.coc TestQANavMesh Nie wiem do jakiego pomieszczenia przenosi, ale jak je wszystkie wypróbuję, to dam znać.
or
player.coc MegatonEntrance albo player.coc Tempenny01
To jest do miejscówek w których są te pomieszczenia. Powinno działać z Polską wersją gry, ale nie wiem.
Jeśli będą działać, to nie mogę nic innego niż..
...życzyć wam dobrej zabawy Tongue
Pozdro!
TAK! ŻEBY SIĘ WYDOSTAĆ NALEŻY WPISAĆ player.coc megatonentrance I mamy pełno itemów! Yeah!
Poproszę o plusa Tongue
heh to działa.
ale uważajcie żeby nie brać przedmiotów związanych z zadaniami dlatego, że gra traktuje je albo w trakcie wykonywania albo za dopiero rozpoczęte np z G.E.C.K. czy przedmiotami psychopatycznego zabójcy z projekcji krypty 112 itd itp Wink
A jak sie ubierze te rzeczy i nie można potem ich sciągnąć to pojawia nam sie quest w pp2000 czy nie?
(13.03.2009 03:38)scorch napisał(a): [ -> ]A jak sie ubierze te rzeczy i nie można potem ich sciągnąć to pojawia nam sie quest w pp2000 czy nie?
Tak.
Aktywowałem sobie questa z wysadzeniem Megatony, i wyciągnąłem (po rozmowie z Burkiem czy jak mu tam xD) z jednej z skrzynek detonator i nie musiałem go już od niego brać Smile I tylko wtedy kod Tenpenny03(poprawcie mnie jeśli nazwę źle napisałem) i jesteśmy już u Tenpenny'ego Big Grin Wszystko mdziała, tylko jedno: uważajcie w skrzynce z bronią na jedną która jest nożem(nie pamiętam nazwy, to nie jest Brzytwa Ockhama) w każdym razie życzę miłej zabawy :] Teraz Charon lata akurat z maską klauna z misji z Maszyny Błogości :shy: fun że szok xD
Aha, F3VATS nie gadaj, bo tu jest wszystko na miejscu :sleepy: A z modami to różnie bywa :sleepy: (nie bierz tego do siebie ^^)
F3VATS a dałbyś link do tego moda ?
Heh. Chyba też go pobiorę :] Zobaczę jak zakończy się pojedynek między mną a F3VATSEM Big Grin Na razie Vats mnie znokautował Wink
Damn, trzeba być zarejestrowanym...
Stron: 1 2
Przekierowanie