Proponuje zabawę ze screenami.
Nasze postacie wysyłają pocztówki ze Stołecznych do swojej rodziny przyjaciół czy też znajomych. Niekoniecznie musimy się opierać na historii Fallouta, może to być całkiem inny koleś niż bohater pustkowi z krypty 101

Dwa istotne elementy w tej zabawie to:
* nasza postać musi znaleźć się na screenie
* treść na tylnej stronie kartki
to lecim z koksem
Droga mamo!
Gorące pozdrowienia ze słonecznych pustkowi śle
synalek.
P.S. Poznałem znakomitego kompana, jednak nie chciał pokazywać się - twierdzi, że jest niefotogeniczny.
Ciekawy temat

Fajna fota mi wyszła?

Męczyłem się z pół godziny chyba żeby Daniel
łaskawie się ustawił

Ciągle powtarzał "Jestem okropnie paskudny, nie mogę!!", ale w końcu jakoś się przemęczyłem :dodgy:
A oto wizytówka:
Kochani Mamo i Tato! Jeśli jeszcze żyjecie to zapewne pamiętacie jak postanowiłem wyjechać na Pustkowia skopać parę zmutowanych tyłków. No cóż, prawdę mówiąc idzie mi całkiem nieźle. Nawet dołączył do mnie ghul o imieniu Daniel
Jest on bardzo dobrym pomocnikiem, ale ma cięty język. Tak BTW to też zostałem ermm...ghulem. Pewnie (o ile żyjecie) jest to dla was bardzo uhmm...drastyczna wiadomość. Ale nie martwcie się, bycie ghulem ma też swoje zalety! Tu na Pustkowiach jest pełno promieniowania, a ono mnie leczy! A poza tym wyhodowałem sobie piękne włosy. Zapewne słyszeliście już o Gorsecie, zbawcy Pustkowi
Tak, mam karmę Ostatnia Nadzieja Ludzkości
Cieszę się że się cieszycie, pozdrawiam (o ile żyjecie)
Gorset
Ps. Pewnie już słyszeliście o upadku Paradise Falls

Tak, to także moja robota

, jeszcze raz pozdro, Gorset!
Mała sugestia w kierunku ostatniej kampanii PKO (o ile dobrze kojarzę to było PKO, ale poprawcie mnie jeżeli się mylę)?
"O reszcie opowiem jak wrócę."
Super!
Czy reszta forumowiczów dołączy się do zabawy?

Drogi tato!
Pozdrowienia z Waszyngtonu. Jeśli jest jakaś rzecz, za którą możesz mi podziękować, będzie nią dobra muzyka.
Drogi tato!
To znowu ja, buziaki z paradise falls :*. Jak chcesz, mogę pozdrowić brata, o ile nikt go jeszcze nie kupił

.
Drogi tato!
Pozdrowienia z wnętrza atomowego grzybka, który kiedyś był megatoną. Mam nadzieję, że nie obrazisz się, że cię obudziłam tamtej nocy.
Drogi tato!
Pozdrowienia z Rivet City. Nie uwierzysz, jak ta łajba zardzewiała po wgraniu nowych tekstur do pip-boya. Eee nieważne.
Jeśli chcesz więcej fotek, Edziu, wystarczy poprosić...
Kurna,
blajx ja też chcę mieć taka grafę :/
A możę by tak oceniać foty w skali 0/10?

Myślę że ten pomysł przejdzie

No to daję!
dimitri----> 6/10, tło trochę cienkie

Asus------> Może być, daję 7/10
Jak Wam się moje podoba? xP Dla mnie bomba

dimitri(2)-> to 2 wymiata! Hmmm, 9/10
Arkanum--> to Twoje też niezłe, bardzo klimatyczne

9/10
blajx------->(1) 7/10, jeden plus za grafę

2-----------> ta postawa

8/10
3-----------> to średniawe trochę :| 6/10
4-----------> 8/10, fajne tło

5-----------> 9/10, tłumaczyć dlaczego chyba nie trzeba

A nie trzeba by jakiejś sondy ustawić?
Komu będzie chciało się manualnie podliczać wszystkie punkty?
ale że blajxowi za ostatnia pocztówkę dałeś 9/10 to jest szok!
Dla mnie ona jest na 10/10

Czas na kolejną porcję wakacyjnych kartek
Drogi Gieniu!
Tyle miłych chwil spędzonych razem z Tobą. Mam nadzieję, że pamiętasz jeszcze Evergreen Mills... Brakuje mi ciebie, i twoich rozgrzanych do białości luf.
Twoja Reese.
Kochany Tato!
Strażnik Pustkowi? Już nie. Od dzisiaj możesz mnie nazywać Strażniczką Galaktyki!
PS. Pozdrów Teslę.
*kartka zostawiona przy ciele martwego behemota*
Drogi mutku!
Pierwsza zasada. Nigdy nie zadzieraj ze Strażnikiem Galaktyki!
Twoja Śmierć.
Kochany Tato!
Pozdrowienia z wojska! Niestety, mój brat za bardzo wczuł się w rolę, chce spytać, czy nie masz więcej garnków. Wiem, że nie pozwoliłeś mi do niego strzelać, ale przez niego nie mamy teraz w czym gotować grochówki, a stary manekin do niczego się już nie nadaje.
Twoja Reese.
Hej Ralphie!
Zawsze mówiłeś, że mam duże, ładne oczy. To kartka jest specjalnie dla ciebie. Trzymaj się!
Twoja Reese.
EDIT:
To może ja też ocenię parę pocztówek

Dimitri:
1 - Mi tam się podoba, bezchmurne niebo, w tle reklama vault-tec i ogólna sielanka. 8/10
2 - Świetne ujęcie, wyblakłe kolorki. 10/10

Asus:
1 - 6/10. Imo nic specjalnego, ot domek w megatonie z wystrojem przedwojennym i siedzący na krzesełku koleś w takim sobie modelu pancerza ^^ zdecydowanie wolę t51b.
Gorset:
1 - 9/10. Bardzo fajne ujęcie. Ale duet peruka buttona + maska ghula trochę ograny

...
Arkanum:
1 - 7/10. Średnio mi się podoba.
Blajx:
Wszystkie twoje ujęcia zasługują na 10/10 xD!