Jeżeli ktoś kto dopiero kupił fallouta3 ma jakieś pytanie,problem z taktyką ,przejściem misji i co najlepiej robić w trudnych sytuacjach proszę zgłosić się do mnie pomogę w miare możliwości przeszedłem gre 14 razy a teraz przechodze 15 raz więc jestem doświadczony posty sprawdzam co dziennie jak by co. :-)
Czy warto wybić wszystkich ziomków z Outpostu w Forcie Independence czy wiąże się z nimi jakiś quest w tym miejscu?
nie ma tam żadnego quest-u ale jak już cie odkryją to marne szanse że przeżyjesz bo wszyscy będą cie gonić , ale według zapisu w jednym terminalu w tym forcie powinna być ulepszona prototypowa broń
no i jeszcze gdy tam wejdziesz to nie możesz już sprzedawać starej technologi temu ziomowi sprzed fortu
ale to nie przeszkadza aby przejść gre w 100% bo to jest tylko dla kasy
Przed Fortem łazi dwóch Wygnańców - nawet z jednym da się zagadać. Czy to jemu sprzedaje się "starą technologię"? I co rozumiesz przez ten termin?
tam jest taka dziewczyna pod mostem jak z nią dobrze pogadasz i podejdziesz do fortu to podejdzie drugi koleś jakiś chyba coorin czy jakoś tak i mu możesz sprzedawać starą technologie czyli pistolety laserowe urządzenia elektroniczne unikalne bronie i pancerze z muzeów różny złom
najpierw zaatakują bandyci ten most jak by co
dziewczyna oczywiście w pancerzu
Casdin się ten kolo nazywa.
no właśnie protektor Casdin!!
(21.03.2009 14:17)Szeryf napisał(a): [ -> ]no i jeszcze gdy tam wejdziesz to nie możesz już sprzedawać starej technologi temu ziomowi sprzed fortu
Nie jest to prawdą kolego

Sprzedając technologie Outcastom po pewnym czasie (określonej ilości/wartości sprzedanego sprzętu) dostępna jest nowa opcja dialogowa, wdg której skupujący stwierdza, że udowodniliśmy, że można nam ufać.
Od tego momentu możemy bez przeszkód buszować po forcie nie narażając się ani na wrogość wygnańców, ani na jakiekolwiek inne konsekwencje. Cały sprzęt z fortu możemy sobie najzwyczajniej w świecie wziąć i nie jest to nawet uznane za kradzież.
Nie wpływa to tez na możliwość dalszego sprzedawania technologii.
...przynajmniej u mnie tak właśnie to wyglądało

tego sprzętu trochę im sprzedałem ale dalej mi się ta opcja dialogowa nie pojawiła... Możesz przybliżyć co i w jakiej ilości mu sprzedałeś ? (Możesz zapisać grę, zabić gościa i sprawdzić co ma przy sobie).