hejos heros !!!
jaki poz. mają wasze postacie ja mam słabego po niedawno se gre kupiłem i mam 5 level i mam zada od tree doga z tym tależem do anteny galaxy news .
a jak wy

i przy okazji mój email to igor.dziura@gmail.com
Mam poziom 20 jesli o to Ci chodzi....
A zadanie z "tależem" już dawno zrobiłem

Teraz tylko pozostaje mi dokończyć Amerykański Sen, ale to jak WSZYSTKO pozwiedzam i doszczętnie splądruję ;D
Niedługo stuka 30 lvl, karma neutralna (wcześniej byłem very bad, ale niestety modzik nie działał) poziom very hard. Szybko lvl leci na najtrudniejszym, przy galaxy news miałem 20 ><
pz.20 wszystkie questy zrobione i teraz czekam az dostane goldzika dzis i sciagam pitt.

(27.03.2009 12:48)igor napisał(a): [ -> ]hejos heros !!!
jaki poz. mają wasze postacie ja mam słabego po niedawno se gre kupiłem i mam 5 level i mam zada od tree doga z tym tależem do anteny galaxy news .
a jak wy
i przy okazji mój email to igor.dziura@gmail.com
To musze przyznać, że strasznie raszujesz

Piąty lewel to miałem podczas pierwszej wizyty w Megaton w okolicach questa z super duper martem.
Obecnie bodajże 38lvl i mam zamiar zabrać się za szukanie deklaracji niepodległości a później gecka^^
Przepraszam cie ale niewiem jakim cudem mozesz miec 38 lvl bo tak na marginesie podstawka to 20 lvl max oO a dodatek to max 30lvl......

:dodgy::dodgy::dodgy:
Igor coś kręcisz jak kolega pisał że on miał 5 lvl przy Megatonie ja jak miałem juz wykonać misję z radiem Galaxy News to miałem już 16 lvl po samym wyjściu z krypty masz już 2 lvl coś nie tak u Ciebie z postacią w grze pozdro
Ali Storm oczywiście w grze masz max 20 lvl ale po wpisaniu pewnej komendy możesz mieć nawet 40 lvl jest to jedyna rzecz w grze gdzie użyłem kodu by bawić się w wyższe lvl i raczej zawsze gram bez kodów tu to tylko taki wyjątem jeżeli chodzi o mnie moja postać ma dopiero 24 LVL Dorian ciężko mi będzie Ciebie dogonić do 36 lvl gratulacje tak wysokiego LVL
(28.03.2009 19:52)Ali STORM napisał(a): [ -> ]Przepraszam cie ale niewiem jakim cudem mozesz miec 38 lvl bo tak na marginesie podstawka to 20 lvl max oO a dodatek to max 30lvl......
:dodgy::dodgy::dodgy:
Widzisz obeszło się bez cudów i marginesów.
Fallout 3 razem z Oblivionem to najprostsze w manipulowaniu gry jakie kiedykolwiek widziałem.
Nie używam żadnych nieśmiertelności, nie przechodzę przez ściany, ani nie dodaje sobie kasy, czy amunicji. Pozwoliłem sobie zdjąć ogranicznie leveli, do 20, bo to drwina w biały dzień. Miałbym przechodzić 2/3 gry nie dostając doświadczenia???
Sądzę że skończe eksplorować grę około 45 levelu.
A tu pikczers z 36:
KLIK
Notka Moderatorska - Dorianie jak już chcesz wrzucać takie pliki to ciut lżejsze - 170 kb zamiast 1,7 mb starczy.
może za mało zabijam że mam taki level? bo wszystkich rozpierniczam grubasem gdy jest okazia a jak nie to pierwszą lepszą bronią
i ja mam w pełni po polsku!!!
mam już 6 level i przeszegłem to zadanie