• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Fallout: New Vegas
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Fallout: New Vegas
Cytat:Fallout: New Vegas - nowy Fallout w 2010!!!
Wiktor Cegła 20.04.2009 15:22
Fallout: New Vegas zapowiedziany! Sensacja! Bethesda potwierdziła go właśnie w Londynie. Premiera New Vegas 2010 rok! Przeczytaj wszystko o nowej grze Fallout.

Fallout: New Vegas będzie miał premierę w 2010 roku, gra wyjdzie na Xbox 360, PS3 i PC. Twórcami będzie Obsidian, autorzy drugich części (dzięki, Keiran!) Neverwinter Nights, czy KotOR-a.

Oficjalnie powiedział o nim Pete Hines z Bethesdy:

"Fallout: New Vegas nie będzie DLC (płatnym dodatkiem) do Fallouta 3, a samodzielną grą. To po prostu kolejna gra z uniwersum Fallouta".

Jak powiedział, Fallout: New Vegas będzie pokazywał bardzo podobny rodzaj rozgrywki, co Fallout 3.

Nie wiem czy już był taki temat, ale co byście chcieli zobaczyć w tej części?
Ja oczywiście spodziewam się większej ilości broni oraz pojazdów. Taki własny krążownik szos w F3 to moje marzenie.
Nowe potwory ;p
Samochody, Vertbirdy, itp.
Nowe bronie
Nowe perki
Ja bym chciał zobaczyć:
-Nowe bronie
-Pojazdy(jazda motorem przez pustkowia!)
-Skoro to gra od 18 lat to mogli by wprowadzić seks... Zostań gwiazdą filmów o miłości Big Grin
-Możliwość WIDOCZNYCH mutacji np. trzecia ręka
ja mam tylko nadzieję, że będzie to gra na nowym (lub bardzo mocno dopracowanym) silniku graficznym. Do tego obecnego nic nie mam, gra wygląda bardzo dobrze ale trzeba wymagać dość sporego kroku na przód w porównaniu do Fallout 3. Zresztą za niedługo wychodzi gra o nazwie Rage, która ma bardzo ale to bardzo podobny klimat do Fallout i Bethesda będzie miała ciężki orzech do zgryzienia.

Polecam obejrzeć filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=npQ8JqHx3io
Musze przyznać że bardzo apetycznie zapowiada się ten Rage - ciekawe jakie będę proporcje fabuły do h&s miejmy nadzieje że lepiej będą się miały niż fall
Nom ten Rage bardzo mnie zaciekawił te wyścigi mmm.. przemierzanie pustkowi własny pojazdem fajnie
ogulnie fajnie by było gdyby dalo sie czymś jeździć
Rage spoko, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu - zresztą do premiery gry jeszcze bardzo dużo czasu a może się okazać, że programiści z Bethesdy wyciągnęli wnioski po Fallout 3, który mimo wszystko odniósł wielki sukces i Las Vegas okaże się wielkim przełomem.
Luke - Bethesda wyciąga tylko wnioski jeśli widnieje na nich nadruk $$$$ Tongue
Takie pieprzenie na Bathesde to widocznie modne teraz jest co? Bo wiekszego pokrycia w rzeczywistosci to nie ma Big Grin
Stron: 1 2 3
Przekierowanie