• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: F1 i Vista - czy gra pójdzie na takim zestawie?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

Pioter

Krótkie pytanie - może trochę lamerskie, ale na pewno ktoś będzie widział.
Ponieważ nie znam Visty za dobrze, a grę mam w "starym mieszkaniu", więc nie wiem czy jest w ogóle sens się po nią wybierać: pójdzie bez żadnego problemu? pójdzie po jakims np. emulatorze starego systemu (nie pamiętam, ale chyba jeszcze WIN95)? czy nie pójdzie i już?

W sumie to samo tyczy sie F2, ale nie będę zaczynał identycznego wątku na tamtym podforum.

z góry dzięki,
pzdr
Ja niestety mam Viste ale spokojnie na niej działa każdy Fallout a jak ci coś nie będzie działać to uruchom w zgodności ze starszym systemem.

Pioter

OK, dziękuję za informację - jadę Smile
U mnie na Viscie Fallout 1ma problemy z odswierzaniem. Grac sie da, ale jest to upierdliwe.
@Pioter: Spokojnie, pójdzie.
@F3VATS: Ja z kolei nie wiem jaką Vista ma zbieżność z innymi grami. Kiedyś posiadałem ten system i dostawałem pełno skarg od kumpli, że na tym to żaden (oprócz 3) Fallout nie pójdzie, że problemy ze Scareface'em (Sory - Mały offtop), jednak wszystko działało poprawnie. Myślę, że chodzi o wersję bitową systemu.

szeryf z megaton

u mnie na laptopie jest vista i chodzi fallout i jedynka i dwujka
Z Vista działa wszystko. Ja nie miałem żadnego problemu ze starymi grami np. F1 i F2.

szeryf z megaton

a u mnie część gier nie dział niech viste szlag xp lepszy
(28.07.2009 12:29)szeryf z megaton napisał(a): [ -> ]a u mnie część gier nie dział niech viste szlag xp lepszy

Od tego jest tryb zgodności Big Grin
(28.07.2009 12:29)szeryf z megaton napisał(a): [ -> ]a u mnie część gier nie dział niech viste szlag xp lepszy

Nie xp tylko Windows 7, wiem co mówię bo sam używam. Jest szybszy i zabiera mniej ramu
Stron: 1 2
Przekierowanie