• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Problem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Ściągnąłem sobie drugi dcl The Pitt aby zobaczyć czy jest warto wydać troche kapsli i zakupić cały pierwszy pakiet jaki przygotowała nam Bethesda.
Dodam że mam rginalną anglojęzyczną grę z polskim spolszczeniem [ tylko napisy ] Ściągnąłem sobie dodatek i zrobiłem jak kazała instrukcja wklejić 3 pliki do folderu data, ok. Zaznaczyć punkick w lauherze i ruszam wczytuje save i lece do radio tower gdzie spotykam 3 pitt raiderow zabilem ich chodz nie mieli ciał o.o" było widać tylko ręce i głowy, ruszyłem dalej doszedłem do tunelu gdzie spotkał mnie nieciekawy problem [ patrz ss ]
http://img32.imageshack.us/my.php?image=...hot34h.png
( ładny pancerzyk od raidersów = ) przypomina mi sie rayman... )
Dodam też ze zainstalowałe oryginalnego patcha 1.5, nie wiem ocb i nie wiem jaka moze byc tego przyczycna prosze was o pomoc... z gory dzieki.
Przyjacielu...przeinstaluj sobie grę i nie instaluj polskich łatek ! Wszystkie DLC działają tylko na wersjach angielskich Smile Wszystko powinno ładnie śmigać o ile robisz wszystko na legalu Smile Możesz mi walnąc pozytywa Wink przyda sie Smile Tępie piractwo no ale cóż z tego co wyczytałem to ściągnałes piracika DLC....proponuje zainstalować na normalnej anglojęzycznej wersji gry albo poprostu kupić DLC jak to robią jeszcze przyzwoici posiadacze XBX Smile
Cóż, ja dorzucę swoje 3 grosze. Też ściągnąłem, ale Operation:Anchorage, bo niestety Cenega nie pofatygowała się zrobić usługi Game for Windows, i mi to wszystko ładnie leciało na pełnej polskiej wersjii językowej z patchem 1.5.
Ta ? i co może jeszcze dodatek miałes po polsku Wink
Ali, przyjacielu drogi, zdradź mi proszę sekret, w jaki sposób, twierdząc, że masz wszystko legalne zainstalowałeś patcha 1.5? Bo żaden, podkreślam żaden z dostępnych nie uaktualnia legalnego wydania Cenegi.
Instalacja wydania Cenegi, niezależnie od wersji językowej nie da się spatchować do wersji 1.5. Po prostu... Sprawdzałem to na swojej we wszystkich możliwych konfiguracjach. Instalowałem pełna polską, angielską z polskimi napisami i wreszcie pełną angielską i za każdym razem mam to samo, z patchem 1.5 "nie zagada".
A Falla mam jak najbardziej legalnego, "Collector's edition".
Ali zainstaluj patcha 1.4 uk i będzie dobrze patch 1.5 niedożuca tekstur do the pitt
Michiaga,Yendrek...ja pomagam Drak'owi tu nie chodzi o mnie Smile Ja mam Xboxa nie bawie sie w wasze ''problemy'' każdy dodatek kupuje za swoje cięzko zarobione pieniądze i nie mam żadnych errorków Smile Mowie że czesto DLC gryzie się z podstawką z powodu właśnie spolszczeń bądź samego jezyka gry Smile ALE DZIĘKI ŻE CHCIELIŚCIE POMOC ! Big Grin
Ali, to po jakiego diabła wypowiadasz się w kwestii wersji na PC? Ciesz się, że masz x-klocka i nie denerwuj spokojnych ludzi, bo jak widać z wersją PC-tową czasami kupienia "za ciężko zarobione pieniądze" podstawki i dodatków nie gwarantuje sukcesu.
Od 6tego roku życia mam kompa, a nie giercze na kompie od roku więc wiem swoje panie wszystkowiedząca encyklopedia...A jak kupisz oryginalne i nie bawisz się w grzebanie w plikach albo ściągasz spiracone DLC no to masz jak masz Wink Oryginalne i legalne = no problem Smile
Właśnie oryginalne i legalne to jest problem. Fall oryginalny, dodatki też, tylko brak tego nieszczęsnego patcha do polskiej wersji jest moją bolączką.
Co zabawne, jeden z moich znajomych ściągnął Falla, angielską edycję chyba, teraz zasysa wszystkie dodatki i śmiga mu to jak ta lala... I weź się i nie zirytuj. Za prawie trzysta złotych mam badziewie, które nie działa jak powinno, a on śmieje się w kułak i opowiada jak przechodzi "Steela".
I nie grzebię w plikach, już się wypowiadałem o tym w topiku o uruchomieniu "Broken steela", po prostu nie zainstaluję tego dodatku aż do momentu, kiedy Cenega nie wyda polskiego patcha.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie