• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Przypadkowe sukcesy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam!

W tym temacie piszemy takie różne "przypadkowe" sukcesy np. rozmowy. Mi ostatnio dwa razy - w domu siwej, jeśli wiecie gdzie to jest, to jest tam opcja żeby zagadać o to aby oddała nam all kase jaką ma, ja miałem 3% szansy na powodzenie... to se myśle "klikne tak dla picu" i SUKCES xD
Podobne w megatonie u szeryfka... chciałem 500 kapsli za rozbrojenie bomby - szansa 13%... myśle to samo co przy siwej, i efekt ten sam co przy siwej Tongue

Wiem, że to jest random mega random ale jednak jest Big Grin

Pioter

masz wysoki Luck?
BTW czasem nawet przy ponad 80% się nie powiedzie

ja w Andale niechcący przekonałem gości po przeszukaniu piwnicy, że jest OK ... i musiałem rozpocząć strzelaninę znienacka już po skończonej rozmowie
ja zaczynałem gre z 2 luck xD

hmm.. nie wiem - może to efekt mojego mega uroku osobisego Big Grin

to wszystko jest random, ale to troche dziwne jak przy np. 3% szansie ci sie uda

XERXES

no tak jest,czasem jest właśnie na odwrót,przy 83% powodzenia pff nie powiodło się Tongue
To ja często miewam duuuuże szczęście przy otwieraniu zamków, 10% powodzenia wyłamania zamka to dla mnie pikuś, często takie coś wyłamię ;]
No to troszeczke dziwnie bo z zamkami nie ma takich magicznych sztuczek...w 80-90% przypadków przy 10% luck przy otwieraniu na siłe, próba kończy sie niepowodzeniem :>
Ostatnio grałem z int 1 char 1, i ogólnie wszystko co wpływa na retoryke, rozmowy Tongue

Efektem było, że przy szansie 1% na przekonanie szeryfcia o 500 kapsli za rozbrojenie bombki - SUCCES XD
Jak możecie mieć 1char? Jak bazowo w S.P.E.C.I.A.L Macie na sam start po 5 wszystkiego? Mnie to na ściemę wygląda...
Przecież możesz odejmować...Smile
Na początku gry, w tej książce dla dzieci gdzie przyznajesz swoje pierwsze punkty SPECIALWink
Dziwna sprawa ja miałem przy drzwiach lucasa simsa 2% że wylamie zamek no a wyłamałem rozwaliło sie i nie wlazłem do jego domku xD
Stron: 1 2 3
Przekierowanie