• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Regulatorzy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ostatnio blisko rivet city spotkałem grupę regulatorów ktorzy piep*****
cos o tym do mnie ze moje morderstwa na pustkowiach musza sie skonczyc i ze maja mnie zabic,gdy sie z nimi uporalem to w ich rzeczach znalazlem list gonczy,wyznaczyli za mojego heada 1000kapsli.Najdziwniejsze w tym jest to ze mam bardzo dobra karme i daje paluchy regulatorom,wspolpracuje z nimi dziwne nie prawdaz????

toga5

Najprawdopodobniej jak za pierwszym razem odwiedzałeś Rivet City to miałeś złą karmę. Regulatorzy pojawili się wtedy przy zejściu do metra, ale ich nie zauważyłeś, ponieważ tamte miejsce zasłania od strony schodów do miasta góra gruzów. Po pewnym czasie jak ponownie zawitałeś na lotniskowiec już z dobrą karmą i postanowiłeś metrem Anacostia przejść do centrum to napotkałeś zasadzkę, która okazała się nieco spóźniona. Taka wpadka służb mundurowychBig Grin
dokladnie tak jak powiedziales hehe...
Wogóle jak miałes złą karme to od tej chwili regulatorzy siedzą Ci na tyłku Smile Nawet jak potem jest neutral/good Smile
Przekierowanie