• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Lvl w follout 3 ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.

Wiem,że w Fallout 3 jest ograniczenie poziomu do 20.

Wgrałem specjalnego moda dzięki któremu nie ma ograniczenia lvl,ale mam jedno pytanie.

Tam gdzie mamy menu kiedy awansujemy na wyższy poziom to podnosimy np: materiały wybuchowe itp. A potem różne perki.

Powiedzmy że wymaksowałbym wszystko ( materiały wybuchowe broń lekką itp. oraz te wszystkie perki) to dalej będzie mnie (jak awansuje) do tego menu przenosić ?

Jestem po prostu ciekaw xD

Z góry dzięki za pomoc Big Grin

Liberty Prime

Nie mam pojęcia, poza tym trzeba by było przesiedzieć duuuuużo godzin przed falloutem by to sprawdzić. Chyba że jesteś cheaterem to sam sprawdź :-P. Sądze że chyba tak, nic nie będziesz mógł udoskonalić, ale będzie cie tylko informować o zmianie lvl na wyższy...

Pioter

Dokładnie jak pisze Liberty Prime - możesz sobie np. zapisać grę i wpisywaćć kod adlevel do czasu uzupełnienia wszystkich skilli - w ten sposób sprawdzisz - nie musisz w potem jechać taką "apgrejdowaną" postacią.

Gdy już sprawdzisz, to podziel się spostrzeżeniami.

Liberty Prime

Taa... Dojście do 20 lvl. nie jest takie ciekawe, zwłaszcza na cheatach... Ja już jak dojde do 20 to kończe gre, bo dalsza jazda nie ma sensu... Właściwie dla mnie w Falloucie nie jest najważniejsze wbijanie levelu, ale odwiedzanie Lokacji, zabijanie Mutantów, robienie Questów... Level podczas miłej gry sam leci w góre... moja najdłuższa Gra w Fallouta to było chyba 60 godzin, ale wtedy gra mi się już wtedy zaczynała nudzić... Najlepiej Fallouta Przechodzi się w 20 -30 godzin... Mini Questy też są fajnie...
http://www.forum-fallout3.net/nie-uwazac...-85-5.html

Tu masz rozwiązanie sprawy które dokładnie objaśnia kolega XERXES .

I następnym razem : please opcja szukaj ( prawy górny róg ).

XERXES

jak już będziesz miał wszystkie umiejętności na maxa to będziesz będziesz mógł poprostu kliknąć dalej (uwaga: trzeba mieć patcha 1.35,bo w podstawowej będzie wyskakiwać że nie wszystkie punkty zostały rozdane)
Ja dawno po 20lvlu wciąż grałem Smile aktualnie grane 120h
Przekierowanie