Witam serdecznie gram od niedawna w fallouta 1 , i zastawiam się czy czas w grze jest ograniczony ?? Jeśli tak to da się coś zrobić żeby spokojnie zwiedzać mapę bez limitu czasowego ?? Proszę o wyrozumiałość , dziękuję
gdzieś tu na forum pisali o 150 dniach ... ale to raczej wystarczy żeby pozwiedzać
Do momentu oddania hydroprocesora Nadzory z Krypty 13 czas jest ograniczony, później już nie ma limitu na wykonanie głównego zadania.
Tak jak mówi Pioter, Masz 150 dni na znaleźienie Hydroprocesora. Potem woda (czy tam coś w oczyszczalniku) przestanie działać/płynąć...
Możesz do tego czasu wynająć "Water merchants" za 1000 kapsli w Hub. Daje to dodatkowe 100 dni czasu na znalezienie hydro procesora.
BTW: Po jaki gwint spamujesz bezsensownie Liberty ? Może zaraz napiszesz pod moim postem "tak Kaptyn ma racje idziemy do jakiś waterów czy tam merchantów i bierzemy beczke wody" ?
BTW2: zaraz znowu coś odpowiesz tu bezsensownego co do mojego postu.
no rozumiem .
tylko problem tkwi w tym że po tym jak już zrobiłem zadanie z hydroprocesorem i zacząłem druga cześć questa , po pewnym czasie zwiedzania świata etc zobaczyłem negatywne zakończenie

(01.07.2009 20:37)RazorDNB napisał(a): [ -> ]tylko problem tkwi w tym że po tym jak już zrobiłem zadanie z hydroprocesorem i zacząłem druga cześć questa , po pewnym czasie zwiedzania świata etc zobaczyłem negatywne zakończenie 
A nie było czasem tak, ze byłeś w Blasku (lub innym mocno napromieniowanym miejscu) i się nie wyleczyłeś z promieniowania?
zawsze radiacje leczyłem od razu i sprawdzałem statusy

grałem dużo w 1 , i denerwował mnie ten limit.
Czyli mówicie ,żę po hydroproceszorze jak go oddam to nie będzie żadnego licznika ? tak ?
najwidoczniej jakiś błąd wystąpił u mnie , no cóż , napisałem żeby rozwiać wątpliwości .
sposobów na przejście jest pełno to prawda

czyli mówicie że po zrobieniu questa z procesorem nie ma już licznika tak?
nawet jak zniszczę bazę mutantów czy dark katedrę zgadza się (jedno z dwóch) ?
Jak zniszczysz katedrę to będzie GAME OVER i najwyżej małym trikiem będziesz mógł pozwiedzać nową przebudowaną kryptę 13