• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Czas w Fallout 1 ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam serdecznie gram od niedawna w fallouta 1 , i zastawiam się czy czas w grze jest ograniczony ?? Jeśli tak to da się coś zrobić żeby spokojnie zwiedzać mapę bez limitu czasowego ?? Proszę o wyrozumiałość , dziękuję

Pioter

gdzieś tu na forum pisali o 150 dniach ... ale to raczej wystarczy żeby pozwiedzać
Do momentu oddania hydroprocesora Nadzory z Krypty 13 czas jest ograniczony, później już nie ma limitu na wykonanie głównego zadania.

Liberty Prime

Tak jak mówi Pioter, Masz 150 dni na znaleźienie Hydroprocesora. Potem woda (czy tam coś w oczyszczalniku) przestanie działać/płynąć...
Możesz do tego czasu wynająć "Water merchants" za 1000 kapsli w Hub. Daje to dodatkowe 100 dni czasu na znalezienie hydro procesora.

BTW: Po jaki gwint spamujesz bezsensownie Liberty ? Może zaraz napiszesz pod moim postem "tak Kaptyn ma racje idziemy do jakiś waterów czy tam merchantów i bierzemy beczke wody" ?
BTW2: zaraz znowu coś odpowiesz tu bezsensownego co do mojego postu.
no rozumiem .
tylko problem tkwi w tym że po tym jak już zrobiłem zadanie z hydroprocesorem i zacząłem druga cześć questa , po pewnym czasie zwiedzania świata etc zobaczyłem negatywne zakończenie Sad
(01.07.2009 20:37)RazorDNB napisał(a): [ -> ]tylko problem tkwi w tym że po tym jak już zrobiłem zadanie z hydroprocesorem i zacząłem druga cześć questa , po pewnym czasie zwiedzania świata etc zobaczyłem negatywne zakończenie Sad
A nie było czasem tak, ze byłeś w Blasku (lub innym mocno napromieniowanym miejscu) i się nie wyleczyłeś z promieniowania?
zawsze radiacje leczyłem od razu i sprawdzałem statusy Tongue
grałem dużo w 1 , i denerwował mnie ten limit.
Czyli mówicie ,żę po hydroproceszorze jak go oddam to nie będzie żadnego licznika ? tak ?
najwidoczniej jakiś błąd wystąpił u mnie , no cóż , napisałem żeby rozwiać wątpliwości .
sposobów na przejście jest pełno to prawda Wink
czyli mówicie że po zrobieniu questa z procesorem nie ma już licznika tak?
nawet jak zniszczę bazę mutantów czy dark katedrę zgadza się (jedno z dwóch) ?
Jak zniszczysz katedrę to będzie GAME OVER i najwyżej małym trikiem będziesz mógł pozwiedzać nową przebudowaną kryptę 13 Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie