Witam czy udało Wam się wejść do tego bunkra? ja próbuje kombinować z tymi stojakami na wazy ale ni hu hu nie otwiera mi się ;/ udało się to komuś czy po protu zabugowany quest?
heheh zacznij go od początku,idź najpierw do motelu jest w północnej części wesołego miasteczka,w jednym z pokoi będzie terminal i tam zaczniesz misje,co do tych waz to musisz mieć specjalne okulary ale to w czasie misji będziesz miał,tam nic ciekawego nie będzie i czemu zaraz bug?!
Tylko że problem w tym iż ja już tą misje skończyłem i nie mam pojęcia jak te wazy wciskać ;/ mam już kod itp ale nie wiem która jest która. Btw jakie okulary?
Aha,czyli masz się dostać do tego bunkra? z kibla zabrałeś okulary,załóż je to zobaczysz paski na tych wazach! wtedy wciskasz w takiej kolejności,jaką masz na kartce i wchodzisz
Ja to robiłem "na ucho", podobnie jak w Tranquility Lane, dźwięk filarów aktywowanych w prawidłowej kolejności różni się od aktywowanych błędnie.
ehh ja też nie wiedziałem,wciskałem na chama,ale wystraczyło przeczytać dokładnie zadanie

tam jest żeby użyć tych okularów
no właśnie przeczytać xD już zrobiłem ale nie mogę się z Tobą zgodzić że nie ma tam nic ciekawego ;] bo jest ;p cala masa amunicji

jest unikalny Laver-Action Rifle,ale tam nic więcej nie ma,idziesz do kompa zgłaszasz że wypełniłeś misje,naród chiński dziękuje ci w postaci próby zabicia cię gazem

a ty uciekasz wyjściem przy suficie
eh, aj to otworzyłem, przy drzwiach jest panel jak w oczyszczalniku.
71 trza miec repair.
Podłogę też da się wyłączyć
Dziwne - mam okulary i wciskam te badziewia w określonej kolejności i nic się nie dzieje.