• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: decent house mod
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
do jakiego folderu mam włożyc tego moda ? .

XERXES

wszytkie mody do Program Files\Bethesda Softworks\Fallout 3\Data a potem zaznaczasz w Fallout launher\pliki danych i uruchamiasz gre,ten gościu z tego modu będzie się kręcił pod twoim domem
EDIT:
[SPOILER!]
Ale co do samego modu to nie sądzicie że troche głupie że ten Slay0r śpi pod naszą chatą? :/ troche takie wkurzające Tongue i że ten ładny dom ma w piwnicy przejście do tej mini krypty :/ a tych broni jakoś za dużo na wymyślał,dlatego nie gram na nim,wywaliłem,i w dodatku ten stojak nie potrafi skopiować boobleheadów,mod Global Travel System potrafił skopiowac do tej chaty przy łódce do point lookout,a ten nie ;/ ale wnętrzem jest ładniejszy bo w GTS było zbyt ciemno
Jedyna broń która przypadła mi do gustu to Wyrzutnik Min,bardzo przydatne,szkoda że takiej nie zrobili twórcy (oczywiście nie tyle naraz mógłby być jakiś granatnik wyrzucający 1 minę,przydatne by było gdyby na nas biegł np. szpon śmierci) i dobrze też zrobił że karabin kolejowy ma właściwości jak pistolet strzałkow-tzn. że jak strzeli się w noge to odrazu ma okaleczoną,bo kto mógłby chodzić jakby dostał z tekiego pala w noge? wręcz by mu urwało Big Grin
mam problem bo gdy chciałem wejśc do domu to pisze ze mam dom otworzyc kluczem a nie mam klucza .
I sie pojawiła nowa misja.
prosze o pomoc.
chodzi o ten mod

XERXES

musisz kupić chate od tego gościa! ehh nawet w tej misji masz napisane co masz zrobić...
Udało mi się zagrać w tego moda, bo miałam zachowane stare save'y przed rozpyleniem na atomy Megatony i potwierdzam to co pisał Xerxes - statystyki broni są zbytnio przegięte. Nie polecam tego moda - choć chałupka owszem owszem - niczego sobie.
Przekierowanie