• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Kody a "legalność" gry
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemka.
Niech nie zmyli was ta legalność w nazwie Tongue Chodzi mi o to:

Czy wpisywanie kodów (na nieśmiertelność, dodawanie broni, zmianę perków itp) ma jakiś wpływ na grę? Np. nieotrzymywanie przedmiotów, niezaliczanie questów, lub cokolwiek dającego wyraźnie w grze we znaki, że korzystamy z kodów?
Nie, psuje to tylko przyjemność z gry.
Oj psuje qrewsko.Szczerze to ludzie którzy cheatują poprostu nie umieją grać w gry i tyle Smile
Tak, przyjemność psuje, nawet bardzo. Bo czy to normalne? Idziesz sobie, idziesz, zewsząd grad pocisków, granatów, rakiet, a Ty po prostu idziesz i rozwalasz kogoś kto stanie Ci na drodze, bo musisz szybko zakończyć misję, więc nie przejmujesz się tymi z boku Huh
Ja osobiście cheatuje jedynie, gdy skończę całą grę i chcę się po prostu pobawić Tongue
To co napisałes po wyżej to nie jest cheating tylko rush...chetaing to kody czyli konsola na klawiaturze i cheaty.....
Przekierowanie