• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Ankieta: Który dodatek do Fallouta najbardziej Ci się podoba?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Jak w temacie. Które dodatki do F3 "Was uwiodły", przy których spędziliście najwięcej czasu. Jest to ankieta wielokrotnego wyboru Smile.
Mi osobiście spodobał się Broken Steel, głównie ze względu na kontynuację przygód, nowe perki i podniesienie lvl, oraz The Pitt. Taki specyficzny klimat Big Grin
@XERXES: One nie są za free. Na szczęście kogo to w Polsce obchodzi? Tongue

XERXES

Wszystkie! Big Grin mam narzekać skoro są za free? Tongue
Ja czekam na Mothership Zeta. W polsce ten dodatek wyjdzie w paku Fallout 3+ wszystkie dodatki.
Point Lookout za genialny klimat. Wink
Najbardziej The Pitt ... klimat Mad Max'a Smilei jako jedyny DLC posiadał postapokaliptyczny wizerunekWink
Dzięki mnie Broken Steel i The Pitt sa na równi Big Grin
No i zgodzę sie z moim przedmówcą, postapokaliptyczny klimat ala MadMax naprawde dobry dodatek graficznie i fabułowo Smile
Ale po The Pitt na automacie the best PL.
Czekam na mothership
Mi się podobał Point Lookout. Ten klimat i prawdziwe zombi. Fajne nowe bronie i perki.
Nie grałem w żaden dodatek, albo najbardziej spodobał mi się trailer Operation Anchorage
Ja różwnież czekam na wyjście multi pack'a.
Zachwycam się podstawą i sam się nią jeszcze zaskakuję , a filmikami i screenami zrobiłem sobie smaku na wszystkie mające się ukazać części.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie