Witam wpadłem na posysł spolszczenie któregoś z DCL'a w tym że jest pewien problem nie umiem obsługiwać G.E.C.K.A więc jeżeli by ktoś chciał pomóc to proszę pisać w tym temacie a odnośnie spolszczenia to wymyśliłem to żeby było kinowe tak jak np : nie officjalne spolszczenie Buchera czyli dodatkowy esm do Plików
Myślałem nad Spolszczeniem Operation anchorage (bo na razie tylko ten jeden ukończyłem) poza tym na koniec roku na świadectwie miałem 5 z Angola (klasa z rozszerzonym Angolem)
Mogę przetłumaczyć cały tekst tylko żeby ktoś mi go wyeksportował w Gecku , wysłał tekst Angielski a potem go podmienił .
Myślałem żeby to tyglądało tak
Nazwa linijki w Gecku Tekst oryginalny (ENG)
Nazwa linijki w Gecku Tekst spolszczony (PL)
Jest ktoś zainteresowany to proszę pisać w temecie
1.Nie DCL tylko DLC < DownLoadableContent
2.Operation anchorage a nie jakis aprogrom
3.Co do tlumaczenia to ja sie na takie cos pisze jak najbardziej

Angol jest jedna z moich bardziej rozwinietych umiejetnosci

Ale po co czekać ? Aha Ali Strom znasz się coś na Gecku ? bo jeżeli nie to nawet chyba tego tłumaczenia nie zaczniemy bo ja nie umiem obsługiwać Gecka a nikt kto umie nie objawił się jeszcze w temacie :/
Aha sry za nazwy pomyliły mi się xD
Wogole nie bawie sie w Gecki i inne zajoby, jam jest czlowiek od konsoli i pada.Komputer sluzy pozyskiwaniu wiedzy,komunikacji i wkur**aniu Melona

Oczywiscie mniej smieszny zarcik prowadzacego

Ja sie pisze tylko na tlumaczenie !
To szkoda bo neistety nie umiem się tym Geckiem obsługiwać więc nici z spolszczenia chyba że ktoś pomoże ale w to niestety wątpię ;/
No to temat do zamknięcia

GOTY Edition będzie zawierał spolszczenia...tak mi sie wydaje

Może ci pomóc Ayaz,albo Eliasz.Oni znają sie na Gecku.Aurelinus też sie bardzo dobrze zna,ale robi własny,potężny moduł, i może być zajęty.
Jeśli chodzi o czekanie na spolszczenie od cenegi to biorąc pod uwage inne gry spolszczenia fanowskie są lepsze
Mam nadzieje, ze pomysł nie upadnie i każdy dodatek byłby po polsku a nawet najfajniejsze i najpopularniejsze mody, wtedy napewno odświeżył bym sobie f3 na dłuuugie godziny
pozdraiwam i 3mam kciuki!!

wersja z dodatkami wyjdzie chyba na pazdziernik albo na listopad z dubbingiem wiec chyba lepiej już poczekac Pridam z reszta po co ci spolszczenie skoro juz miales 5 z angola to tlumaczenie sobie w glowie falla ni powinno sprawiac problemu
Wiem ale jak by to powiedzieć już mam obrzydzenie na gry które nie mają oficjalnie Polskiego języka NP zassałem sobie nie pełne spolszczenie do GTA San Andreas I je dotłumaczałem (tak dla siebie ;D ) ale z Falloutem to trudna sprawa bo edytorów TESCS nie mogłem nigdy obczajic A Geck jest do nich podobny :/ a z tym że spolszczenia Fanowsie są lepsze niż orygininalne to prawda wezmę na prykład GTA VC officjalne spolszczenie to brzmiało tak jak bym wyszedł na klatkę schodową w jakieś dresowskiej dzielnicy a nie oficjalne pełne było o wiele lepsze i nie kolidowało błędami w grze . Więc jeżeli ktoś chce pomóc to proszę pisać przyjmę każdego kto potrafi zrobić takie coś jak ja napisałem w Gecku .