• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Co robić dalej? ;]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Dobry ;]

Mam problem: skończyłem F3 + wszystkie dodatki, wszystkie questy, mam postać na 37 poziomie, która jest praktycznie nie do zabicia i zastanawiam się, co robić dalej ;] Nie chce mi się zbierać wszystkich achievements, te ciekawsze zrobiłem, ale sporo z nich jest raczej żmudna i mało ciekawa.

I tak się zastanawiam, jest coś jeszcze do roboty? Jakieś mody czy inne dodatki? Czy pozostaje mi nabyć GTA IV i czekać na F4 Wink

EDIT: Myślałem też o przechodzeniu gry od nowa postacią melee / granade, ale jakoś mnie nie bawi robienie wszystkiego jeszcze raz. Karmę tez miałem już od najniższej do najwyższej, niewielka różnica w grze (poza przyłączaniem różnych towarzyszy) Wink
Pozostaje wyjść z kumplami na piwo Wink

dracon2002

Albo pobawić się zestawem małego pirotechnika.Wink
Ehh to chyba trzeba będzie iść na uczelnię w końcu ;/ pzdr. Smile
A może spróbuj pozabijać wszystkich ... Wiem głupie, ale ja tak kiedyś zrobiłam. Nie było łatwo, ale jak masz dobry pancerz a do tego super broń to jest to możliwe xD.
Robienie achivmentów nie jest żmudną pracą no może takie jak Osiągnij 14 lvl na jakieś tam karmie to trzeba to robić pare razy i to jest nudne a ja mam prawie wszystkie achivmenty bo w rozgrywce wszystkie zdobywałem i radze i porobić te osiągnięcia bo fajnie było by mieć gre na 100% Wink
No tak, ale olałem np. to zbieranie wpisów na bloga w Mothership Zeta, ale to chyba nie achievemnt Wink Te wszystkie dotyczące lockpicków i speech testów zrobiłem dawno temu (ani jednego zamka nie otworzyłem kluczem, jeśli dało się bez ;]), podobnie sejfy i wszystkie kompy hackowałem (exp exp exp, stąd ten lvl ;]). Poszukam co jeszcze ciekawego można zrobić, o ile pamiętam nie ubiłem jednego Behemotha, ale muszę sprawdzić ;<

@ Kimiko

Dobry pomysł ;] Tylko mutanty i raiderzy się respawnują tak samo jak zwierzątka Sad Można jedynie miasta wyludnić, ammo mi nie powinno braknąć - po MZ mam z 1,5-3k amunicji do każdej broni alienów (może poza Blasterem), a wszystkich EC i ECP nawet mi się już zbierać nie chce ;< Pancerz też powinien dać radę, T51 czy jak mu tam (ten spod kluczy ghoula) jest chyba najmocniejszy w grze Wink W razie czego mam 500 Stimpaków (w ciągu gry zjadłem 14 ;]).

Ale jak się tak zastanowić to chyba rzeczywiście pora dać sobie spokój, bo mnie z uczelni wyrzucą jak tak dalej pójdzie ;] Na szczęście do premiery Diablo 3 daleko ;]
(03.10.2009 18:14)Funky napisał(a): [ -> ]Na szczęście do premiery Diablo 3 daleko ;]

Chyba wiesz co dobre Big GrinD
wez taki mod co miniatomówka pierdyka 100 mocniej (tak jak w megatonie) i se rob frajde n a godmodeBig Grin

dracon2002

Ty, Łowca, jest taki mod?
Stron: 1 2 3
Przekierowanie