• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Sceny śmierci.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
W tym wątku proponuję wrzucać ciekawe sceny śmierci O_0

Screen który prezentuję jest efektem zastosowanej taktyki. Mianowicie będąc w jakiejś lokacji z psem, ukrywamy się, kiedy pies wyczuje przeciwnika zaczyna warczeć, kryjemy się w jakimś mniej widocznym miejscu i kiedy nadejdzie przeciwnik od razu rusza na psa wtedy wyskakujemy na niego od tyłu z miejsca zaliczając krytykaSmile, przeciwnik na zdjęciu może i jest slaby, ale działa to na wszystkich, nawet tych silnych jeśli tylko mamy wysoki poziom walki bronią białą(tutaj użyłem do tego miecza chińskiego oficera)

[Obrazek: 5611328c2b073821.jpg]
Pomysł może i dobry, ale raczej nie przydatny. Niestety z mieczem w ręce fallouta nie przedziemy Smile, więc nie warto inwestować w broń białą. Nie zawsze będziemy mieli okazje ustawić się tak aby zadać cios z zaskoczenia, nie wspominając o sytuacji większej liczby przeciwników.
Ale dla własnej satysfakcji jak najbardziej Smile
[Obrazek: ownedyr6.th.jpg][Obrazek: thpix.gif]
(07.11.2008 20:04)kaloryfer napisał(a): [ -> ]Pomysł może i dobry, ale raczej nie przydatny. Niestety z mieczem w ręce fallouta nie przedziemy Smile, więc nie warto inwestować w broń białą. Nie zawsze będziemy mieli okazje ustawić się tak aby zadać cios z zaskoczenia, nie wspominając o sytuacji większej liczby przeciwników.
Ale dla własnej satysfakcji jak najbardziej Smile

hmm ja sobie planuje kolejny raz pzrejsc fallouta na walce wrecz i mam nadzieje, ze sie uda chodzby z duza iloscia drugow Wink

Borol

Tu jeszcze głowke widać
[Obrazek: min25156.jpg]
I chlast go po bebechach.
[Obrazek: th_ScreenShot72.jpg]

BUURN!
[Obrazek: th_ScreenShot112.jpg]

WRRRRRRRRRYY!
[Obrazek: th_ScreenShot87.jpg]

Tuż przed... (jeden z moich ulubionych screenów)
[Obrazek: th_ScreenShot89.jpg]
a to moj piesek!
chyba mu sie pic chcialo Big Grin
Wypadl z butow Smile))
[Obrazek: smierc1fa4.th.jpg][Obrazek: thpix.gif]

[Obrazek: mutansdeadyw4.th.jpg][Obrazek: thpix.gif]
Stron: 1 2 3
Przekierowanie