• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Używanie kodów - czym to grozi ?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam. W tym wątku opiszę szkodliwość używania kodów (co za ironia, bo ich sam używam). Daruję tradycyjne "trucie dupy" o straconej satysfakcji z gry, celnie wlepionego Headshota itp. A więc opiszę swoje sytuacje:
- Brak respawnu wrogów, po wbiciu all skill na 100.

Polega to na tym, że raz zabici przeciwnicy nie zaczynają się już odradzać. Jest to dosyć męczące i wkurzające (straciłem 150 godzin gry przez to). Brak części do naprawy, na sprzedaż lub do ozdoby domku. Powiem, że naprawdę jest to wkurzające.

Opisujcie tu również swoje sytuacje.
Zdarza się, że gra może się zaciąć przy używaniu kodów.
Ja tak miałam :/... Obecnie ich nie używam, bo psują radoche z gry.
Głupio jest jak idziesz sobie przez pole wielkiej bitwy. Wszyscy w ciebie naparzają, a ty nie giniesz Big Grin.

dracon2002

Jako żyjący okaz cheatera powiem wprost: Kody uzależniają (przynajmniej mnie).
Kody uzależniają mnie także. Chciałem ostatni przejść grę grę bez kodów a jak zauważyłem jak szybko hp się traci to ledwie przeszedłem Smile
a ja rzucam kodowanie Big Grin gram na normalu bez czitów i co pięć sekund tak mnie kusi... czsem włączam konsole i wpisuje głupoty np. twoja stara Tongue
Przekierowanie