• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Unikalne Potwory
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

Liberty Prime

Czy spotkaliście w grze unikalne jednostki?
Nie chodzi mi o behemota itd. ale takie CAŁKIEM inne.
Ja spotkałem Albino Radscorpiona koło Arefu, Był niewidzialny, szybki i po trzech - czterech ciosach padasz. Zauważyć go można po muśnięciu miotaczem ognia. Jak go spotkałem był zachód, więc jeszcze, jeszcze, ale co to by było w nocy go spotkać. Atak z zaskoczenia, niewidzialne gówno... Screena nie mam bo co bym dał? niewidzialne zwłoki ? Padł po walnięciu DOKŁADNYM z Grubasa, chyba przy 15 razie mi sie udało... Podajcie inne, ciekawe przypadki... Również broni i Ekwipunku...

dracon2002

Potwór: Mistrzowski Robomózg w siedzibie Vault-Tec. Po jego zniszczeniu można wyłączyć wszystkie systemy obronne w budynku.
Broń: Karabin Victory ale nie pamiętam gdzie jest schowany.
Pancerz: Pancerz Skórzany Wędrowca.
Chemia: Genialnie Pomarańczowe Mentaty. Nagroda za konkurs w Archiwach Narodowych. Terminal z konkursem jest naprzeciwko drzwi do pomieszczenia z Sydney, a terminal do pobrania nagrody znajduje się obok.
Liberty Prime, Albino Radscorpion nie jest unikalnym potworem, dodaje go dodatek "Broken Steel". I pozatym, temat o unikalnych przeciwnikach już istnieje ...

Liberty Prime

To jest możliwe, ale gram bez rzadnychDLC i ten Albino Radscorpion istnieje...
Znalazłem Broń Karabin Lincolna, na naboje 0.44 cal, wygląda jak karabin-strzelba z Point Lookout...

dracon2002

Karabin Lincolna jest w podstawce. W muzeum historycznym.
Dokładnie z temat z unikalnymi zbrojami/broniami już istnieje .Unikalny potwór no to Fawks Tongue

dracon2002

I Wuj Leo, i Eulogy Jones, i Czerwona.......
chyba też entomologia i mechanik
Czego nie rozumiecie w słowie potwory? Spójrzcie na godzille.Potem na swoich rodziców.Widzicie różnice? TO CZEMU WYPISUJECIE LUDZI!?

dracon2002

W końcu chodzi o unikalnych wrogów. Wiem, Leo i Czerwona to nie wrogi.
Stron: 1 2
Przekierowanie