• Fallout 3 Forum • Fallout 4 New Vegas, Fallout 3, Fallout 2, Fallout 1

Pełna wersja: mini atomówka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
jest to amunicja ale do czego i gdzie to coś do szczelania nimi zdobyć??

Wilk

Idź razem z głównym questem, przy RGN można zdobyc Fatmana strzelającego mini atomówkami.
to jest tam gdzie bechemot? Jak tak to byłem ale gdzie to dokładniej jest
Przy jednym z zabitych żołnierzy ( trup leży na fontannie czy czymś w tym rodzaju). Poza tym jak pokazuje się Behemot to dostajesz komunikat na temat tej broni, jeśli nie wziąłeś jej wcześniej.
nie wprowadzaj w błąd Darkice, trup leży tam gdzie został zaje...ny, u mnie leżał na schodach, a za drugim razem na ulicy
nie zmienia to faktu że jest tam na pewno i dostajesz wpis żeby podnieść Grubasa
chyba nawet jest niezbędny do posunięcia questa dalej, ja rozwaliłem tego Przerośniętego ze zwykłej broni i nawet jak już leżał martwy to wciąż miałem zadanie o zabraniu Grubasa
lol ten trup z grubasem u mnie tez lezal na fontannie, a co do tego na schodach i ulicy to tez lezaly zdaje sie ze tam 3 trupy sa.

Borol

grubas na fontannie.czemu to bylo zaznaczone w questach. bedzie potrzebny gdzies w dalszej gry? fajnie sie z niego strzelaSmile
Wokół mnie owinęło się już łącznie około 10-12 miniatomówek, z czego zużyłem 3-4 Smile więc nie ma z tym problemu (jestem dopiero w drodze do krypty 112)

@co do Grubasa
Zanim go znalazłem miałem już 4 miniatomówki Tongue ktoś go sprzedawał w Rivet City - stąd sie dowiedziałem po co są miniatomówki ale go nie kupiłem bo wiedziałem że gdzieś go za free znajde Tongue Gdy wróciłem do Three Doga (czy jak mu tam) z wypełnionym questem (pomnik waszyngtona) znalazłem go przypadkowo obok fontannie Tongue
(08.11.2008 19:19)gupiacipa napisał(a): [ -> ]nie wprowadzaj w błąd Darkice, trup leży tam gdzie został zaje...ny, u mnie leżał na schodach, a za drugim razem na ulicy
nie zmienia to faktu że jest tam na pewno i dostajesz wpis żeby podnieść Grubasa
chyba nawet jest niezbędny do posunięcia questa dalej, ja rozwaliłem tego Przerośniętego ze zwykłej broni i nawet jak już leżał martwy to wciąż miałem zadanie o zabraniu Grubasa

Może nie zwróciłem na to uwagi ale ja nie podnosiłem tego w ogóle a Behemota zabili bracia stali q;
czasami Fatman wystepuje w Minefields na lewo od glownej drogi usianej minami. trzeba przejsc przez zwalony druciany plot i wejsc pod gorke. tam zdarzaja sie jakies losowe historie, raz wlasnie lezalo truchlo z Fatmanem w sobie.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie