Jak w temacie. Ile dni trzeba czekać poza miastem, aby się uspokoiła sytuacja w mieście? Ścigają mnie za drobnostkę, ot skróciłem kogoś o głowę (snajperka <3, ktoś zalazł mi za skórę), a oni już robią z tego nie wiadomo co.
Taka gra, nie ma rady.
Wystarczy, że z miasta wyjdziesz i wrócisz po 1-2 dniach

W najgorszej sytuacji po tygodniu

Oczywiście zaraz po opuszczeniu "Strefy 0" użyj "T" (lub klawisza odpowiedzialnego za czekanie na padzie), aby ustalić ile chcesz czekać

Hmmm, problem jest teraz bardziej złożony niż wcześniej:
Postanowiłem wpaść na ciasteczka Do Eulogiego (i zabić tego złego człowieka bez zabijania postronnych). I tu jest problem: po podróży do Paradise Falls wszyscy się na mnie rzucają. No i mój plan bierze w łeb, bo szkoda mi zużywać Stealth Boy'e, których (jak wyczytałem) jest tylko 31 zapewnionych na 100% w całej grze.
jakieś rady?
Tak, tylko najwyraźniej oni od zawsze byli tak do mnie nastawieni (tzn. od czasu pierwszej wizyty, nawrzucałem Głuszcowi czy jak mu tam) a to było xx godzin gry temu...
KupKaz, Stealth Boye można sobie dodać kodem (nie polecany sposób by me) albo kupić DLC Operation: Anchorage, przejść go i cieszyć się Chinese Stealth Armor. A jeśli nie masz możliwości, pobierz ten Mod zrobiony przeze mnie:
http://www.speedyshare.com/files/20026546/MoD.rar
Wersja z dopiskiem "TT" jest dla tych, co mają mieszkanie w Tenpenny Tower. Notatka zaczynająca dla TT znajduje się na biurku szefa Gustavo, zaś dla Megatony w domu Jericho. Tyle ode mnie
Mam Fallouta od Cenegi, a słyszałem, że na nim DLC nie chodzą. Czy na RIPie od Skullptury pójdą? I jak je instalować, w sensie jakiś specjalny patch, crack etc? Pytam, bo zależy mi na lvl większym od 20 i stealth suit.
Aha i dziękuję za moda.
Człowieku. Zgarniesz bana, bo to nie jest forum o tym, jak piracić. Drugie, DLCki chodzą, byłem u kumpla, co dodatki kupił w USA, chodzi bez zarzutów. A jeśli chodzi o lvl powyżej 20, użyj tej KOMENDY:
setgs imaxcharacterlevel <poziom>
tam, gdzie poziom, wpisz liczbę bez tych znaczków, powinno to wyglądać tak:
setgs imaxcharacterlevel 35
Tylko nie nabijaj satystyk wszystkich do 100, bo wtedy wrogowie się przestają respawnować, wiem, bo dwa razy zawaliłem przez to grę.
Tak ale nie tylko ja tutaj ściągam DLCki, wiele ludzi z forum na nich gra. A w Polsce ich jeszcze nie ma. Poza tym: nie chodzą na zepsutej pod tym względem wersji Cenegi.
A co do Twojego moda: Mógłbyś wysłać mi PW gdzie tego wszystkiego szukać?
Przecież Ci napisałem. Musisz szukać notatek. Notatka zaczynająca w wersji dla TT znajduje się na biurku szefa Gustavo w korytarzu. Dla Megatony znajduje się w domu Jericho. Każda notatka zawiera informacje odnośnie położenia następnej. A nawet, jakbyś znalazł sejf, i tak nie możesz go otworzyć. A ja powiem, że (niestety) ściągnąłem DLCki, bo oczywiście Cenega nie chce się ruszyć. Ja mam wersję od nich i mi wszystkie DLCki działają, a używam jeszcze ich patcha, 1.35 PL.