• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Jaką masz karme? (fallout 3)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
jak u góry Smile
jak się zachowujecie tam na pustkowiach? zabijacie wszystkich co zobaczycie? dajecie im żarcie i wode? czy może olewacie wszystko i zbieracie "artefakty" na pustkowiach? Cool
Prosiłbym też o komentarze na dole
Ja mam zaje.. bardzo dobrą karmę Wink pomimo iż daję wodę a potem strzelam w łeb XD

dracon2002

Ja mam B. dobrą. Bo inaczej gra mi się wyłącza. Całe szczęście że moge mieć tez neutralną i dobrą.
Hmmm... Nie było już takiego tematu...?

Ja jestem Plagą Ludzkości tzn. B. Zła. No hej, przecież to sam Mirror! Big Grin
Ja mam Zbawca Pustkowi i posturę Jezusa xdd
Jak oddałem wodę to nic mi się nie stało bo grałem na GOD-zie ;p
Ja mam wersję ang. na X-pudło i mam "Last, Best Hope Of Humanity"
Czasami dobra,czasami zła, jednak w 100% Popieram Enklawę(Jak widać w nicku..Tongue) więc często zdarza mi się b.zła :/
Jestem klasycznym przykładem falloutowego muthafuckera zawsze jestem b.zły zawsze pale wioski zawsze pale gwałcę zabijam w falloutcie nic mi nie umknie.....ale czasami staje się .... Aniołem (Alleluja!!!) pomagam ludziom ratuje od gwałtu i od morderstw jakie panują na STOŁECZNYCH PUSTKOWIACH !!!!! [gromobicie]
Ja (prawie) zawsze mam b.dobrą karmę Smile ale czasem jak wędruje po pustkowiach to mam chęć zgrabić całą wioskę Smile
Ja jakoś nie mam sumienia mordować każdego i robić źle. Na razie B. Dobra.
Stron: 1 2
Przekierowanie