widze że już jest tu taki wątek ale nie ma tam nic napisanego szukałem na necie i też nie moge znaleźć wiec jeszcze raz tu pisze mam Fallouta 3 po polsku ściągałem Brouken steel i nie wiem jak go uruchomić za Chiny i nie wiem co z tym zrobić przechodziłem główny wątek gry z 3 razy i nic może ktoś wie, niech się podzieli informacją prosze

Eeeeee... To znaczy nie działa Ci czy po prostu nie wiesz co zrobić żeby kampanię posunąć?
Jeżeli to drugie to wczytaj save'a i idź do oczyszczalnika, tam gdzie kończy się wątek główny i tam wątek fabularny pójdzie do przodu.
yy czytaj uważniej napisałem o co mi chodzi
Zresztą już wiem co jest grane poczytałem na necie chodź to był wielki problem to znaleźć ale znalazłem i jest taki problem że te dodatki nie są kontatybilne z polską wersją :/

i jedno wyjście mio zostało zakupić angielską wersje.
Musisz mieć grę z Anglii albo USA albo z Francji itp. , ponieważ jaśnie nam panująca Cenega zablokowała instalowanie DLC z Xbox Live ( który nie działa w Polsce) na polskich wersjach Fallouta 3.
Pierwszy post więc Witam
Żeby nie tworzyć nowego tematu pytanie wrzucę tu...
Też mam polską wersje F3 i moje pytanie brzmi. Jeśli kupił bym teraz wersje ang. to czy wszystkie moje savy z polskiej wersji dzialaly by na tej ang. ?
A czemu mają nie działać?

Z tego co czytałem dodatkowo to bez problemu ci pójdzie

Właśnie obawiam się że nie. Kolega miał wersje ang na PS3 potem zamienił na pl i mówi że mu wszystkie savey usunęło. I właśnie nie wiem jak to będzie na X360. A z tego co wiem DLC nie działają na polskiej wersji. . Nie chce zaczynać gry od nowa bo poświęciłem na nią dużo czasu (odblokowanie wszystkich achievmentów, broni, miejscówek). Wydawać pieniędzy w błoto też mi się nie uśmiecha

. Więc muszę być pewien w 100% że wszystko będzie OK.
Swoją drogą jak bym wiedział ze Cenega wywinie takie świństwo to wżyciu bym nie kupił polskiej wersji (mam nauczkę na przyszłość) bo wiele zabawy na tym tracę.
O ile pamiętam to nie. Polska wersją jest inna, więc nie musi działać.