• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Film Fallout 3
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

arbuz13

Witajcie możecie mnie znać z wątku jak się robi profesjonalne filmy i tutaj mam ofertę:
-Mam filmu 2 części (2 kończę) wszystko jest pod nazwą arbuzykol na youtube obejrzcie ale wam napisze oco chodzi:
Film ma mieć 3 części a ma 2,

Nie musisz czyać tego tylko obejrzyj film Legenda pustkowia na koncie arbuzykol na youtube!

-1 część koleś mieszka w Tennpeny tower tam mieszkają jego przyjaciele oraz rodzina. Kiedy on poszedł na polowanie wszyscy zostali wymordowani przez enklawę. On pragnie zemsty poszukuje ich i dowiedział się że widziano ich w krypcie 87. Wpada w pułapke gdyż wiedzieli o nim. On ucieka z bazy enklawy i ją wysadza (komputer był zwykły! Nie komputer dowodzi enklawą tylko człowiek tamten koleś ^^) Lecz nie zabija Ransiga (bohatera zła). 2 część dowiaduje się o legendarnym pancerzu który stworzył jego dziadek i odzyskuje go!

I tutaj jest 3 część ma być efektywna NAJLEPSZA oraz PROSESJONALNA!
Tutaj proszę o pomoc gdyż sam bym sobie nie poradził.
Scenariusz ma być mniej więcej taki że spotyka bractwo stali i pomaga im atakować enklawę przy oczyszczalniku ale ma być film zarąbisty! Oczywiście scenariusz może być zmieniony ale taki mniej więcej ma być!

Kto pomoże (pytać się wrazie co)

Kto mi pomoże?
Ok, ja chcę.
...
Cholera, nie działa.
Prosesjonalny film nadchodzi, drżyj Cameronie, płacz Spielbergu!

arbuz13

To jaką pomoc sugerujesz?
Operator kamery, pomoc przy fabule, Edycja video (Co do jakości bo montażem to ja się zajmuje) czy coś innego?
Żadnej nie sugeruję, po prostu dowcipnie zwracam uwagę na fakt, że nie napisałeś, czego oczekujesz od potencjalnych współpracowników.
E:Widziałem ten film i powiem tyle: 5- w skali szkolnej za stronę audiowizualną, ale dwója za język. Znajdź jakiegoś korektora, bo te wszystkie błędy biją w oczy.

arbuz13

A jak myślisz po co załorzyłem ten wątek?
Ja bym wolał film o F1 i F2 ciekawsze by dużo było .
Przekierowanie