• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Czy grałeś/aś w poprzednie Fallouty?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Jak wyżej...
Ja powiem tylko, że najmocniejszy w klimacie był Fallout 1, nigdy nie zapomnę jak pierwszy raz wszedłem do Glow Smile ta muza i klimat tego miejsca miażdżył ! Z Kolei Fallout 2 był fajny, bo był dłuższy i można był się "nagrać". W Fallout 1 niestety gra szybko się kończyła Smile
Cytat:Ja powiem tylko, że najmocniejszy w klimacie był Fallout 1, nigdy nie zapomnę jak pierwszy raz wszedłem do Glow Smile ta muza i klimat tego miejsca miażdżył !

Zgadzam się. F1 był doskonale wyważony. Klimat, zrujnowane miasta, bunkier BoS no i w końcu MASTER!! Genialne. Muzyka z 1 też moim zdaniem lepsza, zwłaszcza w kryptach.

Cytat: W Fallout 1 niestety gra szybko się kończyła
Tak, jak się wie co i jak to można przejść w jedną dobę wykonując przy tym wszystkie questy.
Tak jestem fanem wszystkich części Falloutów i grałem we wszystkie i do dzisiaj jeszcze nawet pogrywam często. Cool

Melon

Obowiązkowo grałem we wszystkie, tylko Tacticsa nie przeszedłem przez jakiś głupi błąd gry.
(04.11.2008 13:29)Melon napisał(a): [ -> ]Obowiązkowo grałem we wszystkie, tylko Tacticsa nie przeszedłem przez jakiś głupi błąd gry.

Ja grałem w najwcześniejszą wersję bez patchy i działało... hmm

Melon

Zablokowałem się w losowej lokacji - Bracia Grimm, pomogłem im i nie mogłem wyjść z lokacji - wchodziłem na pole wyjściowe i nic się nie działo.
uuu, a to pech, nie miałeś wcześniejszych save'ów?

Melon

Problem w tym że nie. Jako iż miałem oryginalną wersję (w pudełkowej serii Big Grin) to na jednym forum ktoś poradził mi wysłać mejla do Polskiego wydawcy z opisanym problemem, ale nikt mi nigdy nie odpisał, a na forach nikt nie miał pojęcia co z tym fantem zrobić.
To pytanie jest retoryczne Smile
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie