• Fallout 3 Forum • Fallout 4 New Vegas, Fallout 3, Fallout 2, Fallout 1

Pełna wersja: Zlecenie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Mam pytanko :
Czemu pan Temmpany wyslal na mnie assasynow jesli na tej postaci go nie spotkalem a nawet jego wiezy nie odkrylem ?
BUG! Big Grin
Pewnie jak byłeś w Megatonie to w gospodzie u Moriartiego spotkałeś takiego faceta w białym garniturze (zapomniałem jak się nazywa). On pracuje dla Tempenego. Jak on chciał ci zlecić odpalenie bomby, a ty się nie zgodziłeś, lub nasłałeś na niego szeryfa, to on się wku**ił i poszedł. I od tego momentu będzie chciał cię zabić. Jego zabójcy będą cię atakować co jakiś czas, ku chwale Tempenego.
Tak przynajmniej było w moim przypadku.
Pozdro
Aha dzieki Lyons za odpowiedzi do moich pytan Smile
Nie ma sprawy. Smile
Zawsze do usług Big Grin

dracon2002

Tak właściwie to nie jeśli naślesz szeryfa tylko jeśli weźmiesz ładunek fuzyjny i rozbroisz bombe. (Wystawisz faceta do wiatru.)
To też.
Ja przy aresztowaniu Burka nie wytrzymałem napięcia i wystrzeliłem atomówkę prosto w tą jego chińską twarz. Niestety szeryf dostał rykoszetem - i tak o to we wsi zapanował spokój.
Czyli Tempeny wysyła zabójców?!Ja takich dwa razy spotkałem jedni za to że pomagam łowcą niewolników a drudzy nie wiem...byli ubrani w skórzane pancerze ktoś kojarzy?
NEIN
Pewnie spotkałeś regulatorów albo jakichś anty-łowców [ są po to, żebyś nie miał za łatwo ;] ]
A to drugie to prawdopodobnie najemnicy kompanii szpona.
Jednakże równie dobrze mogli to być ci asasyni, ale ja jednak stawiałbym na kompanię ;]
Stron: 1 2 3
Przekierowanie