• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: "Napad"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Spory czas temu miałem takiego Encountera.
Jakiś młody kolo podchodzi do mnie z pistoletem 10mm i mówi że to napad.Ja mu odpowiedziałem (dzięki umiejętności "broń palna")że nie ma przeładowanej broni.Wtedy coś tam zaczął mówić.Doradziłem mu żeby mi oddał broń i amunicje.Zrobił tak.Oraz uciekł.I tyle z historii.

Co o tym RE myślicie?
Też go miałem. Ja użyłem retoryki.
A ja spotkałem go w okolicach jednej z krypt XD zabrałem mu wszystko i egzekucja strzałem w łeb się odbyła Big Grin
U mnie miał obrzyna, i odpowiedziałem Percepcją, że broń nie jest nabita. Dodam, że jest to niezwykle rzadki Encounter. Gram trzeci raz, i tylko raz mi on się zdarzył.
A ja mu zapłaciłem i potem dostał kulke w czerep z Snajperki
Też go miałem. Długo bidok nie pożył, ale za to zyskałem pistolet 11mm (!) a to nowość (!). Oprócz tego Żadko spotykany strój mieszkańca pustkowi i o zgrozo! kapsel!
O mój sowiecki duchu toż to niemożliwe! nieeeeee
Mnie napadł jakoś w okolicach Fabryki Nuka-Coli o ile pamiętam i użyłem percepcji...

arbuz13

Ja tam do niego siłą pogroziłem, i zaczął mnie przepraszać i tłumaczył się "przepraszam, no wiesz jakąś na pustkowiach trzeba się utrzymać"
Przekierowanie