• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Ja, Fawkes, Fawkes i Fawkes.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nie wiem, czy temat w dobrym dziale, jakby co to proszę o przeniesienie Wink

Mam problem. Na wstępie zaznaczę, że nie używam kodów, modów i innych pierdół (czasami tcl jak wpadnę w jakąś dziurę i za cholerę nie mogę wyleźć Tongue). A więc:

Po misji w krypcie 87 i uwolnieniu Fawkesa porywa mnie Enklawa bla bla i wszystko jest w porządku to momentu, gdy po opuszczeniu Raven Rock spotykam drugi raz Fawkesa. Mam dobrą karmę i typek się do mnie przyłącza. Hasamy sobie normalnie, aż dochodzimy do domu Agathy. Wchodzę do niej z jednym Fawkesem, gdy gra już się załaduje i jestem w środku pojawia się... drugi Fawkes! Huh Gdy wychodzę z powrotem na Pustkowia pojawia sie jeszcze jeden O_o Dwa klony zamiast lasera g. mają Młoty, mogę z nimi normalnie pogadać etc. Ktoś wie, jak to naprawić? Może nie jest to jakiś straszny problem ale zabija zabawę jak na np. grupę bandziorów rzuci się 3 Fawkesów. Często też blokują mi przejście w korytarzach etc. Wczytywanie savewów i ponowne odpalenie gry nic nie pomaga.
Pokaż screeny bo ciężko w to uwierzyć. Jak nie wiesz jak to zrobić, to klikasz PrintScreen (PrtSc) potem folder z grą, i wrzucasz na hosting zdjęć.
Fakt, psuje zabawę...aaleee powłaź do chaty Agathy (rymik Tongue) i zrób "małą armię" daj im gatlingi laserowe i łaź z obstawą, ew noś im ammo Wink xD nowa mafia... do zobaczenia w new Vegas (aż się boję, lepiej żeby byli wciąż dobrzy) xDD
A spróbowałeś wg save'a zabezpieczyć i reinstalkę...? Może to coś pomorze.

Liberty Prime

fajnie mieć taką armie..... musze znaleźć dom Aghaty i skończyć questa w Raven Rock.... i oczywiście podwyższyć karme....
Wydaje mi się, że to nie dom Agathy spowodował ten błąd, po prostu to było pierwsze pomieszczenie gdzie wlazłam, wróciłam tam z ciekawości i Fawkes już się nie klonuje Huh Anyway, w razie czego mam save'a sprzed zwerbowania Fawkesa i jak mi się armia znudzi to najwyżej tamten wczytam.
Normalnie gangsta. Z taką obstawą można... w sumie można wszystko Big Grin
Począwszy od szturmowania miast i skończywszy na polowaniach na bechmoty Big Grin

Liberty Prime

też chce mieć taki błąd.... Suntan Glory kim jesteś ( sory za offtop) ale nie chce mi się na profil patrzeć....
Aaaaa.... armia mi wyginęła jak jeden Fawkes zaczął okładać L. Prime'a przy marszu na Oczyszczalnik Huh

Co masz na myśli pytając kim jestem? Tongue
To być ko-bie-ta my wiedzieć, że uga buga żadko sie tu pokazują [Demo maca włosy Suntan.Glory] Big Grin
Stron: 1 2
Przekierowanie