13.02.2010, 21:50
Nie wiem, czy temat w dobrym dziale, jakby co to proszę o przeniesienie 
Mam problem. Na wstępie zaznaczę, że nie używam kodów, modów i innych pierdół (czasami tcl jak wpadnę w jakąś dziurę i za cholerę nie mogę wyleźć
). A więc:
Po misji w krypcie 87 i uwolnieniu Fawkesa porywa mnie Enklawa bla bla i wszystko jest w porządku to momentu, gdy po opuszczeniu Raven Rock spotykam drugi raz Fawkesa. Mam dobrą karmę i typek się do mnie przyłącza. Hasamy sobie normalnie, aż dochodzimy do domu Agathy. Wchodzę do niej z jednym Fawkesem, gdy gra już się załaduje i jestem w środku pojawia się... drugi Fawkes!
Gdy wychodzę z powrotem na Pustkowia pojawia sie jeszcze jeden O_o Dwa klony zamiast lasera g. mają Młoty, mogę z nimi normalnie pogadać etc. Ktoś wie, jak to naprawić? Może nie jest to jakiś straszny problem ale zabija zabawę jak na np. grupę bandziorów rzuci się 3 Fawkesów. Często też blokują mi przejście w korytarzach etc. Wczytywanie savewów i ponowne odpalenie gry nic nie pomaga.

Mam problem. Na wstępie zaznaczę, że nie używam kodów, modów i innych pierdół (czasami tcl jak wpadnę w jakąś dziurę i za cholerę nie mogę wyleźć
). A więc:Po misji w krypcie 87 i uwolnieniu Fawkesa porywa mnie Enklawa bla bla i wszystko jest w porządku to momentu, gdy po opuszczeniu Raven Rock spotykam drugi raz Fawkesa. Mam dobrą karmę i typek się do mnie przyłącza. Hasamy sobie normalnie, aż dochodzimy do domu Agathy. Wchodzę do niej z jednym Fawkesem, gdy gra już się załaduje i jestem w środku pojawia się... drugi Fawkes!
Gdy wychodzę z powrotem na Pustkowia pojawia sie jeszcze jeden O_o Dwa klony zamiast lasera g. mają Młoty, mogę z nimi normalnie pogadać etc. Ktoś wie, jak to naprawić? Może nie jest to jakiś straszny problem ale zabija zabawę jak na np. grupę bandziorów rzuci się 3 Fawkesów. Często też blokują mi przejście w korytarzach etc. Wczytywanie savewów i ponowne odpalenie gry nic nie pomaga.