15.02.2010, 23:07
Windows XP Pro Service Pack 3
Intel Celeron 3.06 GHz
1 GB RAM
NVIDIA GeForce 7600 GS (256 MB)
(gra działa płynnie z wyjątkiem skaczących filmów)
Cześć. Postanowiłem wreszcie wziąć się za mojego Fallouta.
Odinstalowałem, usunąłem również cały folder (ostatki po uninstalu), zachowałem zapisy i screeny w Moich Dokumentach, zainstalowałem grę z płyty ponownie. Nie instalowałem żadnych patchów - gra jest w wersji 1.0.0.12. Wybrałem wersję angielską z napisami po polsku. Grę posiadam oryginalną.
Przy włączeniu gry przez Launcher zaznaczam
Fallout3.esm
Fallout3_PL.esp
Gra przy tworzeniu nowej gry działa normalnie, żadnych problemów. Gdy chcę wczytać jakikolwiek wcześniejszy zapis otrzymuję informację, że zapis zawiera odniesienia do danych, które nie są już dostępne i nie otwierają się. Grałem na Broken Steel.
I tu czeka nas pierwsze zadanie - chcę zainstalować Broken Steel, który mam na dysku. Jak to zrobić?
Posiadam folder 'content' [707 MB] który zawiera następujące pliki:
2 weeks later.bik [2.00 MB]
B09.bik [39.2 MB]
B27.bik [39.2 MB]
B28.bik [39.2 MB]
B29.bik [39.2 MB]
BrokenSteel - Main.bsa [503 MB]
BrokenSteel - Sounds.bsa [33.8 MB]
BrokenSteel.esm [10.5 MB]
ContentFileInfo.txt [298 b]
Co gdzie umieścić, by wszystko grało?
Intel Celeron 3.06 GHz
1 GB RAM
NVIDIA GeForce 7600 GS (256 MB)
(gra działa płynnie z wyjątkiem skaczących filmów)
Cześć. Postanowiłem wreszcie wziąć się za mojego Fallouta.
Odinstalowałem, usunąłem również cały folder (ostatki po uninstalu), zachowałem zapisy i screeny w Moich Dokumentach, zainstalowałem grę z płyty ponownie. Nie instalowałem żadnych patchów - gra jest w wersji 1.0.0.12. Wybrałem wersję angielską z napisami po polsku. Grę posiadam oryginalną.
Przy włączeniu gry przez Launcher zaznaczam
Fallout3.esm
Fallout3_PL.esp
Gra przy tworzeniu nowej gry działa normalnie, żadnych problemów. Gdy chcę wczytać jakikolwiek wcześniejszy zapis otrzymuję informację, że zapis zawiera odniesienia do danych, które nie są już dostępne i nie otwierają się. Grałem na Broken Steel.
I tu czeka nas pierwsze zadanie - chcę zainstalować Broken Steel, który mam na dysku. Jak to zrobić?
Posiadam folder 'content' [707 MB] który zawiera następujące pliki:
2 weeks later.bik [2.00 MB]
B09.bik [39.2 MB]
B27.bik [39.2 MB]
B28.bik [39.2 MB]
B29.bik [39.2 MB]
BrokenSteel - Main.bsa [503 MB]
BrokenSteel - Sounds.bsa [33.8 MB]
BrokenSteel.esm [10.5 MB]
ContentFileInfo.txt [298 b]
Co gdzie umieścić, by wszystko grało?