• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Rozpowszechnijmy Forum-Fallout 3.net!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam.
Dzisiejszego dnia do Waszej dyspozycji oddajemy userbara z odnośnikiem.

Wszystko wygląda tak:
[Obrazek: userbar803586.gif]

Czyli wkleić musicie ten kod:
Kod:
[url=http://www.forum-fallout3.net][img]http://img46.imageshack.us/img46/6054/userbar803586.gif[/img][/url]

Skopiujcie go do Swoich sygnatur na innych forach, stronach etc., żeby nareszcie rozreklamować i ożywić forum.
Liczymy na Wasze wsparcie!

pozdrawiam,
Gigsav

dracon2002

Ja to na innych forach kont nie mam, ale link mogę podać jak będe grał w SA MP.
Wow, super sprawa z tym userbarem!! Bardzo mi się podoba!
Gigsav- Jeżeli możesz, to stwórz jeszcze jakieś inne userbary, bo taki jeden nie daje możliwości wyboru

Liberty Prime

[Obrazek: userbar803586.gif] i powiedzcie że to offtop..... xDDD A propos, sam robiłeś tego userbara?
Tak, sam. Żaden problem Tongue
@FFowar: Co za wybór chcesz mieć? Inne forum reklamować? Tongue
@Upcio- Ni! Chcem tylko inną kolorystykę, bo ta jest brzydka (taka szara jak papier toaletowy XD)
Weź daj trochę ametystowego, błękitu paryskiego, chabrowego i feldgrau Wink
To na pewno będzie wyglądało dużo lepiej niż papier toaletowy. W ogóle papier toaletowy to żadna reklama ;/ Ludzie nie będę wchodzili na szary papier. Przecież wiadomo, że przeciętny polak mając do wyboru papier toaletowy 32 warstwowy różowy i szary jednowarstwowy wybierze ten pierwszy. To są proste zasady panujące na rynku papierów i dlatego MY jako takie prestiżowe forum nie powinniśmy poprzestawać na czymś tak archaicznym jak SZARY PAPIER.
Naprawdę nie mam zamiaru nikogo urazić, ale ludzie, czy Wy z natury tacy wybredni jesteście? Userbar miał być taki i niech będzie. Mogę zrobić kolorowego Vault-Boy'a, ale to raczej wszystko. Kompozycja nie tworzy się z niczego.
Super nowy wygląd forum! Big Grin Rozpowszechniajmy! Rozpowszechniajmy! Takie ładne forum musi mieć dużą liczbę userów! Big Grin
Stron: 1 2
Przekierowanie