Siemka, na początek powiem że niewiem do jakiego działu to dać dlatego dam do problemów z przejsciem gry.
Słuchajcie,wiem że jest usypiacz (broń) w sejfie. Jednak jest wymagany klucz. Jak go zdobyć. Dave go niema bo sprawdzałem. Ma tylko kapsle i amunicje. Zrobiłem też z tymi wyborami. Zachęciłem wszystkich okej, wszyscy oddali głosy. Dave został prezydentem. Ale jjak zdobyć ten klucz do sejfu. Pomocy!!1
Wypowiedz wojne republice mówiąc komuś "Już po twojej republice!". Wybij wszystkich (polecam laser gatlinga/minidziałko/rakietnice, dobrego Power Armora i trochę stimpaków). Ktoś musi mieć klucz. Ewentualnie (METODA DLA CHEATERÓW!!!) otwórz konsolę, kliknij na sejf (u góry ekranu powinien być napis sejf) i wpisz unlock. Potem jak nikt nie patrzy weź sobie co chcesz.
Za morderstwa - tak. Za kradzież itemów z otwartego kodem sejfu - tak. Ale zawsze jest kod rewardkarma # (gdzie # to liczba punktów) ktory zwiększy ci karme.
Ni hu hu! Zrobiłem co kazałeś na dwa sposoby. 1 bez mowy tylko wchodze i bach bach. Drugi że wypowiedziałem wojne - bach bach. Wybiłem wszystkich oprócz dzieci. Zbadałem ciała tylko bron, ubranie i amunicja była. Co robić
jeszcze jest jedna ciekawa rzecz. Po wyborach rozmawiam z Davem i pytam sie o winiki a on mówi że jeszcze bedzie przezydentem do puki sie niepozna dokładnych winików. a przecież wszyscy oddali i sam widziałem jak coś tam przy tej urnie majstrował. Otwieram ją a tam są 3 głosy na Dava 1 na Jesicce i jeden na Boba. Czy niesprawdzenie moze miec jakiś wpływ na ten sejf. Jak tak to kiedy to zrobi?
Z ciekawości sprawdziłem u siebie i Dave ma klucz przy sobie (ukradłem go).
gigsav może troche pochodze po swiecie i potem do niego wróce...może będzie miał.
nieeee....pochodziłem troche...zrobiłem zadanie...wracam a ani jeden mieszkaniec niema klucza...co zrobić??? Może użyje kody...ale jak kto się robi? Ale prosze o pomoc bez chitowania.
Słuchaj, to wygląda na jakiś błąd gry. Może ją przeinstaluj, zachowaj save'y i wczytaj jeszcze raz, hę?
pozdrawiam,
Gigsav