• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Kiedy/Czy kupisz Fallout 3
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Jak wyżej...
No niestety dopiero jak sprzęt wymienię, bo na fallout 3 za biednie pod maską. Ale że gwiazdka się zbliża, to muszę dać do zrozumienia "Świętemu Mikołajowi", że jest mi potrzebne małe dofinansowanie Big Grin
Heheh, no ja też zbieram Smile Zastanawiam się czy GeForce 8800 GT czy 9800 GT będzie lepszy ?
Mnie też czeka wymiana sprzętu Smile
Cytat:Zastanawiam się czy GeForce 8800 GT czy 9800 GT będzie lepszy ?

nvidia GeForce 9800 GT 4903
G92-280 @ 600 / 1500 / 900 MHz | 512 MB GDDR3
nvidia GeForce 8800 GT 4890
G92 @ 600 / 1500 / 900 MHz | 512 MB GDDR3

Źródło

Ja sprzęt wymieniłem rok temu, ale GeForce 8800GTS jeszcze daje rade na max detalach.
Kupiłem preorder i czekam na dostawę, niecierpliwie

Bruner

Ja czekam na wersje XBOX (mam tez PC, ktory pociagnie), ale wole konsolke (przy Oblivion sprawdzila sie super).

Melon

Póki co jadę na piracie (byłem BARDZO sceptycznie nastawiony do tej gry i wydawanie ponad stu złotych na niepewny produkt odpada), jednak oryginał kupię - jak stanieje, do kolekcji.
Mam wersje Kolekcjonerska na PC kupiona w Empiku, ale taki zonk byl ze zamiast pojawic sie 31 pazdziernika pokazala sie 10 listopada. Preorder kupilem juz 28 pazdziernika. Empik mnie przepraszal i dal 2 koszulki Fallout 3 w nagrode. Do tego jak kazdy wie, pudelko sniadaniowe F3 (bottlecap mine) plyta F3 making of.., ksiazeczka z konceptami, guide book i co najlepsze figurka na biurko FalloutboySmile

wszystko za 159.90 jak dla mnie bomba
ja czekam na kasę i jakąś wypaśną edycję kolekcjonerską bo te pudełeczka z płyteczką co widziałem to coś liche...

właśnie doczytałem, że kolekcjonerska już jest więc czekam na kase ;P może w Świeta...
Stron: 1 2 3
Przekierowanie