• Fallout New Vegas, Fallout 3, 2, 1, Fallout Online, Fallout MMO • Forum • Kody, cheats, poradniki, mody, patche, mapy, questy, dodatki pancerze, broń

Pełna wersja: Fallout nie reaguje...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

Liberty Prime

Witam.
Od wczoraj, tzn. od soboty Fallout 3 mi nawala. Włączam, gram przez chwilę 15-20 minut i nagle nic nie działa. Ekran z gry zostaje, ale System nie reaguje.
No i oczywiście jeszcze dźwięk się "powtarza", znaczy coś w stylu trtrtrtrtrtrtrtrtr.......... i to głośno.... Zostaje mi tylko reset kompa, bo nawet jak 2 godziny czekałem to nic.... Jest to może spowodowane Realtek iem HD który (kiedyś) tak mi robił, ale włączał się tylko po 3 minutach komunikat o podłączaniu głośników (nie wiem czemu) i wszystko działało dalej...
Mam patcha 1.135 PL (do DLC).

Liberty Prime

O.o robiłem wczoraj pełen skan o tylko 4 trojany były i jakieś jedno niechciane oprogramowanie, i co? A skan robie tak co 2 miesiące...
Mi to samo się działo. Sformatuj dysk D (czy jaki tam masz, byle nie C), przeinstaluj Windowsa i powinno śmigać. Ja tak zrobiłem i problem się skończył.

Liberty Prime

Sformatuje dysk, tylko pożycze od kumpla pendrive 32 GB. i zobaczymy. Instaluje SpyBota wg. rady F3VATS a...
Tylko zrób pełnego formata. Żeby wypaliło dysk do "gołej ziemi" Tongue
A takie pytanka: Oryginał? Jaki system? Sterowniki?

Liberty Prime

Co oryginał? Gra? Kupiłem w dniu premiery więc.... OS taki :
Intel Core 2 Duo E6750 2,66 GHz (ostatnio dostaje świra i się przegrzewa)
GeForce 8600 GTS 256 mb
2 GB RAM DDR2
HDD Seagate Barracuda 180 GB
Płyta główna nie wiem...
Coś jeszcze?
Sterowniki takie jakie są dodawane w pudełku do kompa, oddzielnie od grafiki, procka, dźwięku, Windowsa itd.
Ściągnij najnowsze sterowniki ze strony nvidii.
Jaki Windows?

Liberty Prime

Win XP SP. 2, wydanie chyba 2003... Sciągne sterowniki, ale wątpię czy to wina grafiki...
Ściągam właśnie sterownki http://www.nvidia.pl/object/winxp_196.21_whql_pl.html za 20 minut zainstaluje.
Czy nie będzie żadnych kłopotów po instalacji? np. tak jak po formacie czy coś?
(07.03.2010 12:54)Liberty Prime napisał(a): [ -> ]Witam.
Od wczoraj, tzn. od soboty Fallout 3 mi nawala. Włączam, gram przez chwilę 15-20 minut i nagle nic nie działa. Ekran z gry zostaje, ale System nie reaguje.
No i oczywiście jeszcze dźwięk się "powtarza", znaczy coś w stylu trtrtrtrtrtrtrtrtr.......... i to głośno.... Zostaje mi tylko reset kompa, bo nawet jak 2 godziny czekałem to nic.... Jest to może spowodowane Realtek iem HD który (kiedyś) tak mi robił, ale włączał się tylko po 3 minutach komunikat o podłączaniu głośników (nie wiem czemu) i wszystko działało dalej...
Mam patcha 1.135 PL (do DLC).

A karte grafiki podkręcałeś ? Mi to wygląda zwis na grafie. Tak to wygląda.
Stron: 1 2
Przekierowanie