A ja mam taki malutki problem

Wykonałem zadanie Wyzwanie Nuka Coli I teraz Sierra(czy jakoś tak) może mi upiec ciasto z quantum I do tego potrzeba mąki...
Gdzie ją można znaleźć?
O tym gdzieś było, ale: sprawdź Superduper market, "miasteczka" przy stacjach metra w głębi pustkowi i handlarzy pierdołami. Ktoś musi coś mieć.
Super Duper markt był moim pierwszym miejscem poszukiwań ale nawet bomb cukrowych nie znalazłem

W miasteczkach sprawdzałem ale pamiętam że raz kupiłem ją od Crazy Wolfganga tyle że on już Gryzie piach gdzieś na stołecznych pustkowiach...
O kurcze , jestem przed tym zadaniem , i mnie zagiąłeś , bo nie znałem biegu dalszych wydarzeń =] ale teraz sam zacznę się rozglądać za mąką. Nie wiem czy nie w sklepie obok tej stacji metra gdzie zbierasz dla Ghula właśnie bomby cukrowe. Jak znajdę , dam Ci znać , chyba że będziesz pierwszy =] W takim razie powodzenia !!! A może ktoś inny nam odpowie.
Znalazłem Mąkę ! =]
Dorwałem ją u Seagrave'a Holmes'a w River City.
To ten sprzedawca z gratami w kasku motocyklowym.
Mąka kosztuje grosze. Chyba 5 kapsli.
Przepis na " Placek Kwantowy z Missisipi "
Quantum-Cola + Mąka + Wódka = Ciasteczko.
Rads +2
PA + 20 !
INT -1
SIŁ +1
Ciasteczka Ssą !!!
Jak już nie ma Mąki zawsze można wziąść Środek Czyszczący Abraxo + Terpentynę + Puszkę + Quantum = i wyjdzie nam " Nuka-Granat =]
Po zdobyciu dwuch schematów zamiast jednego produkujemy dwa granaty.
Kto co woli.
Mąka jest towarem luksusowym w świecie Fallouta

Aby ją odszukać najlepiej przetrząsnąć kuchnię każdej lokacji. Tak najłatwiej trafić.
Grając uderzyło mnie że tak trudno na nią trafić. Zacząłem kolekcjonować

Teraz mógłbym otworzyć piekarnie. Masa woreczków poukrywała się na świecie.
tyle zachodu na jedną mąke? =]
(23.04.2010 17:30)łowca787 napisał(a): [ -> ]tyle zachodu na jedną mąke? =]
Nom! Ja na mąke trafiłem
zaledwie 2 razy podczas 6 przechodzeń gry.
Trochę zazdroszczę.
Niektórzy nie potrafią przejść obok lokacji której dokładniej nie przetrząsnęli