12.03.2010, 17:39
Siema
Mam pytanie do posiadaczy oryginalnego
egzemplarza ww. gry ( w wersji na PC ):
Mianowicie rozchodzi się o "zawartość pudełka" - płyta, książeczka i hmm taka reklama z Avatar'em (grą). Na odwrocie tejże reklamy, jest do wykorzystania kod (Bonus Code). Prawdopodobnie należy go wykorzystać w menu "Dodatki -> Dodatkowa zawartość", tyle że jak wpisuję ten kod, to zostaję uraczony komunikatem "wpisany kod jest nieprawidłowy".
I pytanko - ktoś z tutaj zgromadzonych również ma ten problem?
Nie zależy mi na tym żeby działało, chodzi tu o sam fakt, że dają coś, co nie nadaje się do użytku. Serdeczne dzięki [/i]za pomoc - z góry
Pozdrawiam
Mam pytanie do posiadaczy oryginalnego
egzemplarza ww. gry ( w wersji na PC ):Mianowicie rozchodzi się o "zawartość pudełka" - płyta, książeczka i hmm taka reklama z Avatar'em (grą). Na odwrocie tejże reklamy, jest do wykorzystania kod (Bonus Code). Prawdopodobnie należy go wykorzystać w menu "Dodatki -> Dodatkowa zawartość", tyle że jak wpisuję ten kod, to zostaję uraczony komunikatem "wpisany kod jest nieprawidłowy".
I pytanko - ktoś z tutaj zgromadzonych również ma ten problem?
Nie zależy mi na tym żeby działało, chodzi tu o sam fakt, że dają coś, co nie nadaje się do użytku. Serdeczne dzięki [/i]za pomoc - z góry
Pozdrawiam