• Fallout 3 Forum • Fallout 4 New Vegas, Fallout 3, Fallout 2, Fallout 1

Pełna wersja: Wyjaśnienie.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W imieniu całej ekipy, Grona Moderatorskiego oraz Administratorów przekazuję Wam:

PRIMA APRILIS!

Od samego początku wszystko było ustawione. O tym, co się szykuje wiedzieli Moderatorzy, Administratorzy, a częścią spisku stało się nawet dwóch userów: Dracon oraz Demo.

Nikt z Was nie zauważył, że po rzekomym usunięciu Życia Forumowego posty są nadal na swoim miejscu. Nikt z Was nie zauważył jak łatwo nas rozgryźć. O to chodziło i za tę niewiedzę Wam dziękujemy Smile

Lada moment wszystko wróci na swoje miejsce, a użytkownicy zostaną odbanowani.
Czekam na reakcję po całym tym zdarzeniu. Jeśli ktokolwiek został urażony - przepraszamy.

Wesołego Jajka :]

dracon2002

Są dwie rzeczy które mogę powiedzieć:
1. Jako jedyny zauważyłem brak zmian w liczbie postów.
2. Częścią "spisku" stałem się przypadkiem, ale fajnie było wmówić Witcherowi że hackowałem konto Casteta.Big Grin
Tak świetnie było was wkręcić dołączając do spisku Wink
Co? Nie za bardzo rozumiem, o co chodziło...
Nie wiesz gdyż nie było cię z samego rana gdy odkryto brak największego wątku na tym forum, Życia Forumowego w którym niestety nie uczestniczysz Wink Zrobiła się z tego wielka awantura. I ostateczne były trzy bany z tego dwa zamierzone.

PS.: Dwóch userów, którzy chcieliby zostać nieśmiertelnymi ;]. Choć zostaliśmy nimi poniekąd zapisując się na kartach tego forum jako "master spamerzy". ;]
Na miano Nieśmiertelnego zasługują mądre i wnoszące dużo do tematu posty. Wy niestety tego nie robicie ;P
Trzy bany były zamierzone, tak na marginesie.
Szkoda, że przegapiłem ; >
Szok !
Za plecami się ludzie banują a ja tu w niewiedzy brudzę klawiaturę kolacją ;]
Rzeczywiście, Castet grał grał naprawdę przekonująco Big Grin
Kur** 5 dni mnie na forum nie było i już się jaja dzieją... Cholera czemu mnie zawsze coś ominie ;P
Przekierowanie